Studio s pogledom na more 350m od plaže, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6080
85,000 €
Područje 40 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/4
More 350 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo prostrani studio koji se nalazi u Benidormu u urbanizaciji sa zajedničkim bazenom, parkingom za automobile i motocikle. Imanje ima površinu od 40 m2, ima 1 spavaću sobu, 1 potpuno kupatilo sa dnevnim boravkom i američku kuhinju. Pod je drveni, veliki ugradbeni ormari, glatki zidovi, klima, dupli prozori. Stan ima nesmetan pogled, vrlo dobre orijentacije, što stan čini vrlo svijetlim i ima bočni pogled na more. Ima velike francuske prozore, odlična opcija po pristupačnoj cijeni uz mogućnost prekrasnog odmora na "španjolskom Manhattanu".

Zahvaljujući fantastičnoj lokaciji, možete uživati na plaži Levante, gdje se nalazi veliki broj restorana i supermarketa, kao što su Halcon Supermarket, Udaco Supermarketi, Mini Market Los Gallegos, zahvaljujući svom položaju, okružena je velikim brojem hoteli i aparthoteli, Tropic mar Levante, Halcón Apartments, Meritas Bar, El Palacete Bar, Bahia Blanca Restaurant & Kafić.

Veliki povrat investicije, nemojte propustiti ovu priliku.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
40 m2
Korisna površina
38 m2
Parkiralište
YES
Posao
70 m
Liječnik
470 m
Kafić
100 m
Restoran
110 m
Bar
100 m
Škola/vrtić
290 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00