Preporuke

Ako se odlučite za kupnju nekretnine u inozemstvu, prvo dobro provjerite tko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa dobro poznajemo lokalna pravila i možemo vam na mjestu osigurati sve usluge. Pročitajte što klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Suprug i ja kupili smo nekretninu prije tri mjeseca i potpuno smo zadovoljni svojom odlukom. Drago nam je što smo na kraju odabrali tvrtku Moje novosti u more koja nam je pružila odličnu uslugu i pomogla pronaći idealan dom za našu obitelj. S poštovanjem, Jarmila i Zdeněk
Jarmila P.
Nedavno sam kupio nekretninu na Mojenemovitostumore.cz i nisam mogao biti zadovoljniji. Njihove usluge su apsolutno izvrsne i profesionalne. Od početka do kraja bili su vrlo susretljivi i voljni pomoći mi kroz svaki korak procesa kupnje. Komunikacija je bila izvrsna, na sva moja pitanja brzo je odgovoreno. Nekretnina koju sam kupio bila je u savršenom stanju kao što sam obećao i cijeli proces primopredaje prošao je glatko. Mogu ih toplo preporučiti svima koji razmišljaju o kupnji nekretnine. Oni su pravi profesionalci koji će se pobrinuti za vaše potrebe i pobrinuti se da sve teče glatko.
Jan D.
Gospođa Angelína ima vrlo susretljiv pristup kupnji stana u Bugarskoj i strpljiva je s kupcem pri odabiru stana. Cijeli tim ima profesionalan pristup i maksimalnu pomoć u realizaciji. Reaguje brzo i prati želje kupaca. svatko tko traži novi dom u Bugarskoj ne bi trebao zanemariti njihovu ponudu i pomoć te koristiti njihovu 100% uslugu. Toplo ih preporučujem.
Milan
Pozdrav svim zainteresiranima za kupnju nekretnine uz more. Želio bih zahvaliti cijelom timu MOJE NEMOVITOST U MOŘE, a posebno gospodinu Tomášu Niklu, na njihovom vrlo korisnom pristupu, pomoći tijekom kupnje i prilikom pregovora s lokalnim vlastima. Sve se dogodilo brzo i bez komplikacija. I sam sam prije toga dogovarao druge mogućnosti s konkurencijom i pojedincima u odabranom području, no susretljivost, savjeti i pomoć gospodina Nikla uvjerili su me da se odlučim za ovaj izbor, zbog čega definitivno ne žalim. Klađenje na MOJE IMANJE UZ MORE se isplati. Toplo preporučam kontaktiranje MOJE NEKRETNINE UZ MORE, a u slučaju Španjolske direktno gospodinu Niklu!!!
Jan

Unesite recenziju

Bit će nam drago ako podijelite svoje iskustvo o našim uslugama s drugima. Cijenimo svaku povratnu informaciju kako bismo našu uslugu učinili još boljom.

Ako ste zainteresirani za susret s nama, ne ustručavajte se svratiti do našeg ureda, tu smo za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00