Pohled shora na dům u pláže

O nama

Dolazimo iz zemalja u kojima prodajemo i kao stručnjaci za lokalno tržište pružit ćemo vam najbolje ponude. U našem portfelju pronaći ćete pojedinačne stanove kao i veće projekte. Nudimo cjelovit pro-client pristup i sve usluge tijekom i nakon kupnje nekretnine. Pomoći ćemo vam da razvijete individualni, prilagođeni plan ulaganja. Jamčimo sigurnost cijelog procesa u svim aspektima, u skladu s češkim zakonima (mi smo češko društvo s ograničenom odgovornošću). Ne propustite priliku za unosnu investiciju u pravom trenutku s natprosječnim povratom, u trenutku kada si ne možete priuštiti nijednu nekretninu u Češkoj!

Nekretnine
Nikša Marinkovič

Nikša Marinkovič

Voditelj podružnice


Suprug i ja kupili smo nekretninu prije tri mjeseca i potpuno smo zadovoljni svojom odlukom. Drago nam je što smo na kraju odabrali tvrtku Moje novosti u more koja nam je pružila odličnu uslugu i pomogla pronaći idealan dom za našu obitelj. S poštovanjem, Jarmila i Zdeněk
Jarmila P.
Nedavno sam kupio nekretninu na Mojenemovitostumore.cz i nisam mogao biti zadovoljniji. Njihove usluge su apsolutno izvrsne i profesionalne. Od početka do kraja bili su vrlo susretljivi i voljni pomoći mi kroz svaki korak procesa kupnje. Komunikacija je bila izvrsna, na sva moja pitanja brzo je odgovoreno. Nekretnina koju sam kupio bila je u savršenom stanju kao što sam obećao i cijeli proces primopredaje prošao je glatko. Mogu ih toplo preporučiti svima koji razmišljaju o kupnji nekretnine. Oni su pravi profesionalci koji će se pobrinuti za vaše potrebe i pobrinuti se da sve teče glatko.
Jan D.
Gospođa Angelína ima vrlo susretljiv pristup kupnji stana u Bugarskoj i strpljiva je s kupcem pri odabiru stana. Cijeli tim ima profesionalan pristup i maksimalnu pomoć u realizaciji. Reaguje brzo i prati želje kupaca. svatko tko traži novi dom u Bugarskoj ne bi trebao zanemariti njihovu ponudu i pomoć te koristiti njihovu 100% uslugu. Toplo ih preporučujem.
Milan
Pozdrav svim zainteresiranima za kupnju nekretnine uz more. Želio bih zahvaliti cijelom timu MOJE NEMOVITOST U MOŘE, a posebno gospodinu Tomášu Niklu, na njihovom vrlo korisnom pristupu, pomoći tijekom kupnje i prilikom pregovora s lokalnim vlastima. Sve se dogodilo brzo i bez komplikacija. I sam sam prije toga dogovarao druge mogućnosti s konkurencijom i pojedincima u odabranom području, no susretljivost, savjeti i pomoć gospodina Nikla uvjerili su me da se odlučim za ovaj izbor, zbog čega definitivno ne žalim. Klađenje na MOJE IMANJE UZ MORE se isplati. Toplo preporučam kontaktiranje MOJE NEKRETNINE UZ MORE, a u slučaju Španjolske direktno gospodinu Niklu!!!
Jan