Preporuke

Ako se odlučite za kupnju nekretnine u inozemstvu, prvo dobro provjerite tko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa dobro poznajemo lokalna pravila i možemo vam na mjestu osigurati sve usluge. Pročitajte što klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Oba vlasnika su prilikom prodaje stana bili ne samo profesionalci u svome mjestu, već prije svega ljubazni, strpljivi, voljni i humani. Cijela prodaja prošla je bez ikakvih komplikacija. Toplo preporučam. Lijep dan, K.P.
K. P.
Pozdrav svim zainteresiranima za kupnju nekretnine uz more. Želio bih zahvaliti cijelom timu MOJE NEMOVITOST U MOŘE, a posebno gospodinu Tomášu Niklu, na njihovom vrlo korisnom pristupu, pomoći tijekom kupnje i prilikom pregovora s lokalnim vlastima. Sve se dogodilo brzo i bez komplikacija. I sam sam prije toga dogovarao druge mogućnosti s konkurencijom i pojedincima u odabranom području, no susretljivost, savjeti i pomoć gospodina Nikla uvjerili su me da se odlučim za ovaj izbor, zbog čega definitivno ne žalim. Klađenje na MOJE IMANJE UZ MORE se isplati. Toplo preporučam kontaktiranje MOJE NEKRETNINE UZ MORE, a u slučaju Španjolske direktno gospodinu Niklu!!!
Jan

Unesite recenziju

Bit će nam drago ako podijelite svoje iskustvo o našim uslugama s drugima. Cijenimo svaku povratnu informaciju kako bismo našu uslugu učinili još boljom.

Ako ste zainteresirani za susret s nama, ne ustručavajte se svratiti do našeg ureda, tu smo za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00