Kutna 3 sobe, s kaminom i bazenom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 7076
179,995 €
Područje 600 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam jedinstvenu vilu u Julijskom stilu s velikim zimskim vrtom, privatnim bazenom 11x4 m2 i podrumom.

U prednjem dijelu nekretnine imamo ostakljeni zimski vrt okrenut prema jugu i terasu okrenutu prema jugu s pogledom na vrt i bazen. Ovo se trenutno koristi kao dodatni dnevni boravak, ali ima dovoljno prostora za stvaranje dnevnog boravka u kojem možda možete objedovati ako želite. Pri ulasku u vilu nalazi se predsoblje. S lijeve strane je kuhinja, a s desne dvokrilna vrata koja vode u dnevni boravak. Dnevni boravak ima plinsku vatru, centralno grijanje na ulje s radijatorima, zajedno s klima uređajem za toplije mjesece. Lučni prolaz vodi do blagovaonice i otvorene kuhinje. Budući da se radi o dvostranoj sobi, ima dosta prirodnog svjetla. U blagovaonici je vrlo zgodna ostava.

Kuhinja je modernizirana i dobro proporcionalna s puno prostora za ormare i radne ploče. Sva bijela tehnika je uključena u cijenu.

Iz hodnika, u kojem se nalazi i praktičan ugradbeni ormar, pristupa se spavaćim sobama i kupaonicama. Glavni apartman ima klimu, radijator i duple ugradbene ormare. Tu je i vlastita kupaonica s kadom i staklenim paravanom. Također imamo tuš/WC za goste s velikom tuš kabinom, a druga spavaća soba je dvokrevetna soba koja ima ugradbeni ormar i klima uređaj.

S terasaste strane kuće stepenice vode do velike krovne sunčane terase ili solarija s velikim ormarom za odlaganje stvari.

Veličina parcele je 600 m2 i ima podignute zidove i širok betonski prilaz. Bazen veličine 11 x 4 m2 okružen je popločanim sunčalištem s tušem uz bazen. Ostatak vrta uglavnom se prostire na ukrasnim šljunčanim i popločanim površinama, a tu je i mješavina drveća i grmlja. Tu je i drvena vrtna kućica za dodatno skladištenje.

Iza kolnog prilaza je pristup vrlo prostranom podrumu koji ima potencijal da se pretvori u daljnji smještaj. Tu je i veliki rezervoar za vodu od 1000 litara.

Camposol koristi dva komercijalna centra, oba s nizom lokalnih sadržaja uključujući medicinski centar, ljekarnu i društveni centar, te golf igralište s 18 rupa i klupsku zgradu. Nedavno je dograđeno dječje i nogometno igralište. Camposol je lagane 15 minuta vožnje do prekrasnih plaža i 30 minuta do međunarodne zračne luke Murcia i 1 sat do Alicantea.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
600 m2
Zaplet
597 m2
Korisna površina
596 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
595 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00