Izvrsna prilika, veliko građevinsko zemljište, La Majada

Mazarrón, Španjolska – ID 5440
109,995 €
Područje 51304 m2
More 16 000 m

Izvrsna prilika za kupnju velikog zemljišta sa ostacima kuće.

Ova parcela djelomično ima koristi od prirodnog navodnjavanja iz voda Rambla de Caete, koja se nalazi južno i zapadno od parcele. Ukupna površina mu je 51304m2

Zemljište se nalazi između La Caada Honda i Los Lardines. Kao što je prethodno navedeno, na imanju se nalaze ostaci nekretnina; jednokatnica sa fasadom od 14 m2. Sastoji se od kuće i trijema.

Iako je to ruralno mjesto, plaže Puerto de Mazarron, Bolnuevo itd. udaljene su samo dvadesetak minuta vožnje automobilom.

Selo La Majada, s dvjestotinjak stanovnika, ima crkvu, restoran i bar te lokalnu trgovinu koja radi iz nečije kuće, plus zdravstveni centar. U okolici i okolici postoje brojne pješačke i biciklističke staze koje vam pružaju priliku otkriti prekrasnu faunu i floru.

Grad Mazarron udaljen je devet kilometara i ima sve lokalne pogodnosti koje biste očekivali u gradu, uključujući poštu i gradsku vijećnicu.

La Majada je otprilike četrdeset pet minuta vožnje od međunarodne zračne luke Murcia (Corvera) i Alicantea otprilike jedan sat i petnaest minuta.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Područje
51304 m2
Posao
5 km
Liječnik
5 km
Kafić
4 km
Restoran
1 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
4 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00