Investicijski stan s 2 spavaće sobe i zajedničkim bazenom, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6476
145,000 €
Područje 65 m2
Izgled 2+kk
Pod 2/2
More 900 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam izvrsnu priliku za ulaganje u apartman sa zajedničkim bazenom, dostupne 2 sobe s lođom opremljene dodatnim ležajem. Ukupna površina je 65m2, a korisna površina 55m2. Nalazi se na drugom katu zgrade s liftom. Stan je namješten i useljiv. Apartman se nalazi u blizini morske plaže.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Blizu je svih usluga, parkova, autobusnog kolodvora, tramvaja, župe San Francisco de Asis, vatrogasaca, autobusnog kolodvora, lokalne policije, sportskog centra L'illa de Benidorm, škola kao što je službena škola jezika, Maestro Gaspar Lopez, škola vrtića Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch i medicinski centri. Potrošački supermarketi, Hiperber, Mercadona, ljekarne, susjedni supermarketi, barovi, restorani, kiosci, banke, benzinske postaje, benzinske postaje, sudovi i dugi itd. Prekrasna komunikacija s ostatkom plaža Benidorm, Levante i Poniente udaljena samo nekoliko minuta i s autocesta AP-7 samo korak dalje. Vrlo mirno, poznato i prekrasno stambeno područje za život. Ne ustručavajte se nazvati nas i posjetite nas. Možete ga pogledati bilo kada.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Područje
65 m2
Korisna površina
55 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Posao
60 m
Liječnik
80 m
Kafić
120 m
Restoran
40 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00