Bungalov na 3 kata s pogledom na more, El Campello, Španjolska

Alkabir, El Campelo, Španjolska – ID 6009
155,000 €
Područje 79 m2
Izgled 4+kk
More 800 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam bungalov, koji se nalazi u velikoj urbanizaciji, gdje ima puno zelenila, sportskih terena, parkinga, barova i restorana, ima veliki bazen i direktan pristup plaži Alkabir. Kuća je bungalov površine 76 m2, podijeljen na 3 etaže. U prizemlju će nas dočekati terasa od cca 20-25 m2 sa roštiljem i pergolom. Prvi kat je djelomično renoviran, ima veliki dnevni boravak-kuhinju, s podom od imitacije drva porculanskog kamena, novu kuhinju, opremljenu, raspoređenu u L. Na prvom katu nalazimo 2 velike spavaće sobe i 1 punu kupaonicu, dok na drugom katu se nalazi treća spavaća soba i druga kompletna kupaonica. Ukupno, kuća ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Također ima natkrivenu terasu i solarij od cca 20 m2 s pogledom na planine i more. Kuća je useljiva, ima dupla stakla, renoviranu kuhinju i kupaonice u dobrom stanju. Nalazi se u sigurnom i poznatom području u Campellu, 2 minute od ceste N332, prema Benidorm-Alicanteu, a također i pored autocesta A7 i AP7.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Alicante je najveći i najvažniji grad na Costa Blanci i nešto od njezine neslužbene prijestolnice. Pokrajina Alicante ima otprilike 1,8 milijuna stanovnika. Za posjetitelje Alicante ima nekoliko zanimljivih znamenitosti i savršenu gradsku plažu. Da biste dobili pregled Alicantea, najbolje je otići na veliku planinu u samom središtu grada, na kojoj se nalazi Castello de Santa Barbara. Veliki dvorac, najvažniji spomenik Alicantea, već su izgradili Mauri prije više od 1000 godina, ali je znatno proširen kasnije u 7. stoljeću. Alicante ima sjajnu gradsku plažu. Široka Playa de Postiguet počinje točno u središtu i duga je jedan kilometar. Ljeti je na plaži poprilična gužva, puno veća nego u studenom. U velikoj luci Alicante, točno nasuprot središta grada, nalaze se jahte ukupne vrijednosti nekoliko stotina milijuna eura. Ljubitelji jahti vole ići u Alicante kako bi fotografirali jahte, jer se ovdje možete sasvim približiti brodovima iz snova. U Alicanteu ćete naći mnogo brodova visoke klase. Stari grad Alicante i dalje izgleda vrlo španjolski unatoč brojnim turistima. Cijene u restoranima, tapas barovima i pubovima i dalje su niske. Glavni bulevar (koji se u Španjolskoj naziva Rambla) je Explanada de Espana, koji se proteže paralelno s lukom Alicante. Odmah iza njega u starom gradu nalazi se elegantna gradska vijećnica i poznata katedrala San Nicolas de Bari. Svaki ljubitelj španjolskog načina života svakako bi trebao otići na veliku središnju tržnicu (Mercado) u Alicanteu. Ovdje se nudi samo hrana. Turistima su posebno popularni riblji dio pod zemljom i mesni dio u prizemlju. Izbor voća i povrća je velik, kvaliteta visoka, a cijene niske. Svatko će ovdje pronaći dio onoga što voli.

Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
79 m2
Zaplet
80 m2
Korisna površina
77 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
76 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
540 m
Kafić
1 km
Restoran
70 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
500 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00