Apartman sa zajedničkim bazenom i vrtom, 600m od plaže Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6142
136,000 €
Područje 55 m2
Izgled 1+kk
Pod 2/4
More 600 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam udoban stan u Benidormu, u izvrsnom susjedstvu sa svim potrebnim uslugama i samo 600m od morske plaže. Javni prijevoz i supermarketi su nešto što se podrazumijeva. Riječ je o imanju površine 55m2, sa zajedničkim bazenom i pogledom na vrt kuće. Ima 1 veliku dvokrevetnu sobu, 1 veliku kupaonicu s tušem, kuhinju s velikim radnim prostorom, potpuno opremljenu. Ovaj apartman se nalazi 600m od morske plaže i 10 minuta od centra Benidorma. Stan je odmah useljiv, a zbog svoje lokacije izvrsna je opcija za ulaganje.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Rincón de Loix. U vrlo mirnom dijelu s velikim vrtom, zajedničkim bazenom. Blizina autobusne stanice, Unide, Dia i Mas y Mas supermarketa, župne crkve - Nuestra Señora del Mar, ljekarne, banaka, parkova, Mundo Mar, Benidorm Palace, Aqualandia, Lope de Vega i Serra Gelada (Sierra Helada) škole, ambulante i zdravstveni centri i pomoćne klinike u Rincon de Loixu, Bleší trh i Mercoixu, bolnica Imed Levante i još mnogo toga. Za više informacija, ne ustručavajte se kontaktirati nas, obavijestit ćemo vas bez obveze.

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
1+kk
Područje
55 m2
Korisna površina
47 m2
Lođa
YES
Parkiralište
YES
Posao
160 m
Liječnik
370 m
Kafić
190 m
Restoran
40 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
170 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00