5 soba u tradicionalnom stilu, dvije kupaonice, kamin, mogućnost garaže, El Pareton

El Pareton, Španjolska – ID 5459
109,000 €
Područje 160 m2
Izgled 5+kk
More 25 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Potpuno jedinstvena terasasta, španjolska Finca smještena u ruralnom okruženju u El Paretonu, s prekrasnim pogledom na planine sa svih strana.

Ovu nekretninu s 4 spavaće sobe i 2 kupaonice sadašnji su vlasnici održavali u tradicionalnom španjolskom stilu, s tradicionalnim kapcima na svim prozorima i mnogim izvornim značajkama koje dodaju karakter nekretnini.

Nekretnini se pristupa kroz glavna ulazna vrata koja vode u otvoreni dnevni boravak/kuhinju. Dnevni boravak ima kamin s peći na drva, savršen za te španjolske zimske večeri. Granitni šank za doručak odvaja dnevni boravak od kuhinje koja ima niz ormarića i granitnih radnih ploča. U cijenu je uključena električna pećnica i ploča za kuhanje te razna bijela tehnika. Dnevni boravak također vodi do kupaonice u prizemlju i glavne spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima grilje i gleda na veliku terasu i pogled na prirodu. Obiteljska kupaonica sastoji se od kade s nadglavnim tušem i WC-a s umivaonikom.

Hodnik iz dnevnog boravka vodi do otvorenog stubišta koje daje pristup u još 3 spavaće sobe i obiteljskoj kupaonici. Sve 3 dvokrevetne spavaće sobe imaju ugrađene ormare i prozore s kapcima u tradicionalnom španjolskom stilu, a sve imaju pogled na prirodu. kupaonica na katu ima tuš, wc i umivaonik.

Sa stražnje strane imanja nalazi se velika popločana terasa od 100 m2, idealna za opuštanje i blagovanje na otvorenom u mediteranskoj klimi dok uživate u prekrasnom pogledu na planine. Tu je i parking izvan ceste i dvije pomoćne zgrade koje se nalaze nasuprot nekretnine, tako da ima dovoljno prostora za skladištenje. Sa glavne terase se metalnim stepenicama spušta na malu parcelu koja se lako može urediti i ima mjesta za izgradnju garaže.

Uz imanje se nalazi još jedna kuća, površine 80 m2, kojoj je potrebna potpuna rekonstrukcija. Od postojeće strukture možete dodati dvije spavaće sobe (ili više!) i dvije kupaonice. Sve što trebate učiniti je podnijeti zahtjev za odgovarajuće dozvole i građevinske dozvole i stvoriti vlastitu kuću iz snova bez ograničenja. Za ova dva svojstva postoje beskrajne mogućnosti.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

El Pareton je savršena mirna seoska lokacija i samo 10 minuta vožnje do popularne urbanizacije Camposol i 30 minuta do zračne luke Murcia.

Broj katova
2
Izgled
5+kk
Područje
160 m2
Zaplet
157 m2
Korisna površina
156 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
155 m2
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00