4+1, 185m2 Penthouse u centru s velikom terasom, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6387
280,000 €
Područje 185 m2
Izgled 4+1
Pod 6/6
More 800 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo vam veliki penthouse u Benidormu, u centru, u izvrsnom susjedstvu sa svim potrebnim uslugama, javnim prijevozom, supermarketima. Riječ je o nekretnini površine 188 m2, s velikom terasom i pogledom na centar Benidorma. Ima 4 velike dvokrevetne sobe, 1 veliku kupaonicu s tušem. velika kuhinja, potpuno opremljena i velika terasa na koju se izlazi iz kuhinje i jedne spavaće sobe. Ovaj apartman se nalazi 800m od morske plaže i jednu minutu od centra Benidorma. Stan je odmah useljiv, a zbog svoje lokacije izvrsna je opcija za ulaganje.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju

Blizina svih usluga: autobus, supermarketi Mas y Mas, Consum, dom zdravlja Tomás Ortuño, škole Ausias March, CEIP Bautista Lledó, Nuñez de Balboa, Aitana, sportski centar Foyetes foietes, gradski stadion Guillermo Amor, civilna straža, željeznička stanica, Suma porezna uprava i riznica, park L'aigüera, gradska vijećnica, klinika Benidorm i mnogo, mnogo. Potkrovlje u centru, pravi luksuz... Nesmetan pogled. Cijelom kućom svira glazba, automatske tende, pergola s prijenosnim roštiljem i sve vani. Dom kao nijedan drugi. Provjerite bez obveze.

Kat
6
Broj katova
6
Izgled
4+1
Pogled na more
YES
Područje
185 m2
Korisna površina
157 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
60 m
Liječnik
40 m
Kafić
70 m
Restoran
50 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
180 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00