3 sobe, s pogledom na more Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6657
169,000 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
Pod 16/16
More 1 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam stan sa dnevnim boravkom, dvije spavaće sobe, terasom od 24 m2, odvojenom kuhinjom, kompletnom kupaonicom sa kadom, u zgradi sa zajedničkim bazenom i parkingom, u mirnom dijelu iu blizini svih vrsta usluge. Blizu je svih usluga, parkova, autobusnog kolodvora, tramvaja, župe San Francisco de Asis, vatrogasaca, autobusnog kolodvora, lokalne policije, sportskog centra L'illa de Benidorm, škola kao što je službena škola jezika, Maestro Gaspar Lopez, škola vrtića Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miró, IES Pere Maria Orts i Bosch i medicinski centri. Supermarketi široke potrošnje, Hiperber, Mercadona, ljekarne, supermarketi u susjedstvu, barovi, restorani, kiosci, banke, benzinske postaje, benzinske postaje, sudovi i dugo itd... . Prekrasna komunikacija s ostatkom Benidorma, plaža Levante i Poniente udaljena je samo nekoliko minuta, a autocesta AP-7 udaljena je samo korak... . Vrlo mirno, poznato i prekrasno stambeno područje za život.

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Benidorm je jedinstveno mjesto koje se, urbanistički gledano, naziva španjolskim Manhattanom. Atraktivan je grad ponajprije zbog svoje mikroklime te zbog svoje južne orijentacije i zaštite koju pružaju planine koje ga okružuju te svojim stanovnicima nude blage zime i ugodna ljeta.

Kat
16
Broj katova
16
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
86 m2
Korisna površina
73 m2
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
180 m
Liječnik
250 m
Kafić
110 m
Restoran
90 m
Bar
110 m
Škola/vrtić
110 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00