2+1, s pogledom na more, Benidorm, Španjolska

Benidorm, Španjolska – ID 6167
92,000 €
Područje 51 m2
Izgled 3+1
Pod 16/22
More 1 500 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaju ovaj 2+1 apartman ukupne površine 51,18m2 sa nevjerojatnim pogledom na more. Apartman se sastoji od 1 spavaće sobe (sa mogućnošću izrade još jedne), odvojene kuhinje, kupaonice sa wc-om, prostranog dnevnog boravka i velike terase sa koje se pruža pogled na more i otok Benidorm te Sky Line city. Zahvaljujući položaju na 16. katu, iz stana se pruža zaista prekrasan pogled. Stan je pogodan za rekonstrukciju i to ga čini atraktivnom nekretninom koju možete kompletirati po Vašoj želji!

Kuća također ima bazen okružen vrtovima za isključivo korištenje stanovnika urbanizacije.

Smješten u području Benidorm Courts, jednom od najbrže rastućih područja grada, nudi sve vrste usluga, trgovine, supermarkete, škole, igrališta i blizinu zdravstvenih centara i ljekarni.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Poštovani klijenti, živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Jedan od najvažnijih čimbenika pri odabiru vašeg novog doma je odabir pravog mjesta za vas.

Kat
16
Broj katova
22
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
51 m2
Korisna površina
49 m2
Terasa
YES
Posao
50 m
Liječnik
130 m
Kafić
90 m
Restoran
70 m
Bar
70 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00