Ugodna obiteljska kuća s 3 spavaće sobe, privatnim bazenom i terasom, odlična lokacija, Torrevieja, Španjolska

Finestrat, Španjolska – ID 11530
305,000 €
Područje 82 m2
Izgled 3+kk
More 1 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam ugodnu kuću u nizu na atraktivnoj lokaciji Rosaleda-los frutales u Torrevieji. Ova nekretnina ima ukupnu površinu od 82m2 i korisne površine od 75m2. Sa dvije spavaće sobe i dvije kupaonice, idealno je rješenje za obiteljski život ili kao prilika za investiciju. Kuća je podijeljena na dvije etaže i nudi moderan dizajn i udobnost. Kuća je opremljena terasom površine 15 m2, koja je idealan prostor za opuštanje i sjedenje na otvorenom. Interijer kuće je spreman za trenutno useljenje, sa suvremenom opremom i ukusnim detaljima. Otvoreni dnevni boravak s čajnom kuhinjom stvara prostrano i svijetlo okruženje. Spavaće sobe su dobro raspoređene i nude mnogo prostora za pohranu. Jedna od najvećih atrakcija ove nekretnine je pristup bazenu koji donosi osvježenje i opuštanje tijekom vrućih ljetnih dana. Kuća se nalazi u zatvorenom naselju, što osigurava miran i siguran život. Osim što nudi udobnost i moderne pogodnosti, kuća također ima i parkirno mjesto, što je velika prednost na ovom području.

Ova terasasta kuća u Torrevieji odlična je prilika za ulaganje ili savršen dom za one koji traže moderan i udoban život u španjolskom obalnom raju.

Za više informacija ili obilazak, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
82 m2
Zaplet
146 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
82 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
710 m
Liječnik
1 km
Kafić
590 m
Restoran
250 m
Bar
250 m
Škola/vrtić
890 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00