Trosoban stan s pogledom na more, Torrevieja Španjolska

Torrevieja , Španjolska – ID 11259
129,995 €
Područje 80 m2
Izgled 4+kk
Pod 4/5
More 750 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam apartman sa 3 dvokrevetne sobe u mirnom dijelu Torrevieje - Calas Blanca. S površinom od 80 m², opremljenom kuhinjom i kupaonicom s prozorom, ovaj apartman nudi udobnost i eleganciju. Jugoistočna orijentacija i terasa s prekrasnim pogledom na more donose mir i jedinstvenu atmosferu u vaš život.

Pristup osobama s invaliditetom, klima uređaj i ugradbeni ormari doprinose udobnosti stanovanja, dok lift i zajednički vrt s bazenom pružaju odlične mogućnosti za rekreaciju. U blizini plaže, trgovine, škole i ostalih sadržaja, ovaj je stan strateški smješten za jednostavno i ugodno življenje.

Mjesečne naknade za zajednicu iznose samo 30 €, a godišnji porez (IBI) je ugodno niskih 138 €. Za više informacija i osobni obilazak, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Kat
4
Broj katova
5
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
80 m2
Korisna površina
70 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00