Prekrasan dvosoban stan s pogledom na more, u dobro opremljenom kompleksu, Gran Sol, Calpe, Španjolska

Calpe, Španjolska – ID 11159
155,000 €
Područje 43 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/1
More 2 000 m
Stanje Gotovo

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Nudimo Vam prekrasan stan sa pogledom na more, na zadnjem katu sa 1 spavaćom sobom, 1 kupaonicom, američkom kuhinjom povezanom sa dnevnim boravkom, ugradbenim ormarom i terasom. Apartman ima svoje parkirno mjesto. Stambeni kompleks ima prekrasan zajednički vrt s bazenom. Plaža na udaljenosti od 2000m. Za više informacija o ovoj nekretnini, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Calpe, jedan od gradova u području La Marina Alta, nalazi se na sjevernoj obali pokrajine Alicante, okružen gradovima Altea, Benidorm, Teulada-Moraira i Benissa. Calpe spaja prekrasnu atmosferu stare kulture Valencije s modernim turističkim sadržajima. Odlično je polazište za istraživanje okolice ili uživanje na lokalnim plažama. Sam Calpe nudi tri najljepše pješčane plaže na obali. Calpe također ima dva jahtaška kluba: Real Club Náutico de Calpe i Club Náutico de Puerto Blanco. Nekadašnje ribarsko selo Calpe, sada pretvoreno u turističku atrakciju, idealno je smješteno, lako dostupno preko autoceste A7 i ceste N332 koja vodi od Valencije do Alicantea. Od zračne luke Alicante potrebno je otprilike 1 sat, a od zračne luke Valencia 1,5 sat.

Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Kat
1
Broj katova
1
Izgled
2+kk
Pogled na more
YES
Područje
43 m2
Korisna površina
38 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
350 m
Bar
510 m
Škola/vrtić
380 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00