2 sobe, Udoban stan u prizemlju u bungalovu po super cijeni, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 11470
95,000 €
Područje 57 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/2
More 3 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam ovaj prizemni bungalov korisne površine 42 m2 i ukupne površine 57 m2. Renovirana, ova nekretnina ima jednu spavaću sobu, elegantnu odvojenu kuhinju i elegantnu kupaonicu nudeći rješenje po principu "ključ u ruke" za one koji traže dom spreman za useljenje. Vrhunac je prostrana terasa s otvorenim pogledom i jugozapadnom orijentacijom, idealna za opuštanje ili zabavu. Uživajte u životu kao u odmaralištu sa zajedničkim bazenom, barom, teniskim terenom i bujnim zelenilom samo nekoliko koraka od kuće. Povoljno smješten u blizini supermarketa, ljekarni, autobusnih stanica i restorana, ovaj bungalov nije samo dom, već i ulaz u profinjeni stil života.

Uđite u prostor gdje se elegancija susreće s funkcionalnošću - iskoristite priliku da ovu renoviranu nekretninu učinite svojom vlastitom i poboljšate svoj svakodnevni život. Kontaktirajte nas odmah da dogovorimo izlet i započnemo novo poglavlje vašeg života uz more!

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
2+kk
Područje
57 m2
Korisna površina
42 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Posao
280 m
Liječnik
220 m
Kafić
540 m
Restoran
180 m
Bar
210 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00