Vila s 4 spavaće sobe okrenuta prema istoku s velikim bazenom, Camposol

Camposol, Španjolska – ID 10131
219,995 €
Područje 600 m2
Izgled 4+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaju vilu u stilu Cibeles, istočne orijentacije s velikim bazenom na južnoj strani.

Stepenice vode do velikog otvorenog trijema s krovom. Neki odlučuju ostakliti ovaj dio kako bi stvorili svijetli, sunčani zimski vrt koji se može koristiti tijekom cijele godine. Ulazna vrata vile vode u predsoblje i veliki, otvoreni dnevni boravak. Dnevni boravak je izuzetno prostran i zahvaljujući tri velika prozora u njega ulazi obilje prirodne svjetlosti. Soba je opremljena kaminom, stropnim ventilatorom i klima uređajem kako bi vam osigurala udobnost tijekom cijele godine.

Izvan dnevnog boravka je velika blagovaonica/doručak s lučnim prolazom prema kuhinji. Vrata iz kuhinje vode na bočnu terasu. U jednom smjeru stepenice vode u prednji dio kuće, au drugom smjeru na krovnu terasu s pergolom. Odavde se pružaju pogledi na daleke planine.

Tri spavaće sobe također su dostupne iz dnevnog boravka. Ova nekretnina ima prekrasnu glavnu spavaću sobu s puno prostora, klima uređaj, ugradbene ormare i kupaonicu. Još dvije spavaće sobe s ugradbenim ormarima i obiteljskom tuš kabinom. Druga spavaća soba ima vrata koja vode na popločanu terasu i veliku sjenicu s pogledom na bazen. Niske stepenice omogućuju pristup bazenu.

Vila se nalazi na parceli od 600 m2 okrenuta prema istoku. Većina vanjskog područja popločana je s nekoliko zasađenih obruba prekrivenih ukrasnom svijetlom šindrom i zasađeno lokalnim grmljem i drvećem, zbog čega vanjsko područje nije potrebno održavati. Bazen 11x5 ima dovoljno prostora oko sebe za upijanje španjolskog sunca, a sa stražnje strane nalazi se prekrasna uzdignuta popločana gredica s cvijećem koja je lijepa značajka. Postoji prilaz na koji lako mogu stati do četiri automobila, a vrata su posebno široka za smještaj kampera. Nekretnina ima izgrađeni dio koji se može koristiti kao spremište, a još jedno spremište je izgrađeno ispod stubišta koje vodi na krov.

Nekretnina se nalazi u mirnom dijelu Camposol-a koji ima dva trgovačka centra, oba s nizom lokalnih sadržaja.

Camposol je udaljen 15 minuta vožnje od prekrasne mediteranske plaže i prekrasne luke Puerto de Mazarron. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat.

Poštovani klijenti, s obzirom na trenutnu situaciju, obilaske provodimo online u obliku prijenosa uživo. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
600 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
599 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
598 m2
Parkiralište
YES
Posao
3 km
Liječnik
2 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00