Ugodna samostojeća kuća s dvije spavaće sobe, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 10761
147,000 €
Područje 53 m2
Izgled 3+kk
More 2 000 m
Stanje Gotovo

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Otkrijte šarm Torrevieje s ovom zadivljujućom dvojnom kućom u ekskluzivnoj urbanizaciji Torrealmendrosa, smještenoj u traženom području Torretas.

Otkrijte prostrano utočište s 2 prostrane dvokrevetne spavaće sobe, svaka opremljena klima uređajem, elegantnom i potpuno opremljenom američkom kuhinjom i ugodnim dnevnim boravkom. Glamur se nastavlja suncem okupanim solarijem koji nudi savršeno utočište za opuštanje.

Opustite se u vlastitom privatnom utočištu, zajedno s pozamašnim parkiralištem i prekrasnim prostorom za uživanje u španjolskoj kuhinji i sunčanje na suncu Torrevieje.

Ovo utočište u Torretasu nalazi se u zaštićenoj, zatvorenoj zajednici koja se može pohvaliti 24-satnim osiguranjem. Uronite u opušteni stil života uz pristup zajedničkom bazenu s restoranom i barom, dječjim igralištem te terenima za nogomet, košarku i tenis. Uživajte u zavidnoj klimi Torrevieje dok ovu nekretninu učinite svojim domom iz snova.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
53 m2
Zaplet
100 m2
Korisna površina
43 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
53 m2
Parkiralište
YES
Posao
290 m
Liječnik
830 m
Kafić
350 m
Restoran
280 m
Bar
300 m
Škola/vrtić
390 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00