Prostrana kuća s parkiralištem za automobil i brod, Fuente Alamo, Španjolska

Fuente Alamo, Španjolska – ID 10312
172,000 €
Područje 500 m2
Izgled 5+kk
More 20 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam samostojeću vilu od 200 m2, koja se nalazi na parceli od 500 m2 u El Estrecho u Fuente Alamo. Potpuno namještena kuća ima 4 spavaće sobe, 1 kupaonicu i 1 wc. Nekretnina također ima centralno grijanje na naftu, veliku potpuno opremljenu kuhinju, bazen i roštilj, nadstrešnicu za auto s mogućnošću garaže i veliku terasu. Nalazi se samo 10 minuta vožnje od Fuente Alamo, gdje se nalaze svi sadržaji.

Ova kuća ima veliku terasu sa koje se izlazi na posjed, a ulazna vrata vode u hodnik.

U kuću postoji poseban ulaz, koji je prije služio za pristup uslugama kozmetičkog salona, koji je vlasnik držao iz kuće. Ovdje imamo neke spavaće sobe, dnevni boravak i toalet.

Dnevni boravak je vrlo prostran i svijetao s klima uređajem za hlađenje, grijanje, a 4 vrlo prostrane i svijetle spavaće sobe imaju ugradbene ormare. Glavna spavaća soba ima klima uređaj. Kupaonica ima tuš kabinu. Vrlo prostrana kuhinja / blagovaonica može primiti do 12 ili više osoba. Radne ploče su granitne i ima dosta prostora za pohranu i ormarića. Iz kuhinje se izlazi na bazen, a stepenice vode do ostave. Nadstrešnica za automobil je također u blizini, što je zgodno da istovarite svoju kupovinu i odnesete je ravno u kuhinju.

Zemljište je vrlo slabo održavano s popločenjem i terasom oko bazena gdje možete uživati u španjolskom suncu.

El Estrecho of Fuente Alamo udaljen je samo 10 minuta od centra grada Fuente Alamo i 35 minuta od obale zaljeva Mazarron. Također za ljubitelje golfa, golf teren Hacienda del Alamo udaljen je samo 5 minuta. U krugu od 15-30 minuta nalaze se najvažniji gradovi regije Murcia i Cartagena. Vrlo dobro povezan sa zračnom lukom Murcia, samo 10 minuta i Alicanteom 60 minuta vožnje.

Stanovništvo El Estrecha nema značajnih spomenika umjetničke ili povijesne vrijednosti. Međutim, neke od njegovih zgrada i spomenika, uglavnom povezanih s katoličkom vjerskom baštinom, simbolične su i omiljene u okolici.

Broj katova
1
Izgled
5+kk
Područje
500 m2
Zaplet
500 m2
Korisna površina
200 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
200 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
3 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
360 m
Škola/vrtić
470 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00