Prostrana kuća s apartmanom za goste, Lorca, Španjolska

Lorca, Španjolska – ID 10313
399,900 €
Područje 6500 m2
Izgled Netipično
More 50 000 m
Stanje Gotovo

Rustikalna, ali moderna seoska kuća. Ova nekretnina je potpuno namještena i nalazi se na parceli od 6.500 m2 sa vlastitim bunarom i rezervoarom. Ima 5 spavaćih soba, 3 kupaonice (dvije en-suite), centralno grijanje na naftu, veliku potpuno opremljenu kuhinju, roštilj, garažu/ostavu i veliki nadstrešnicu za automobil. Ova nekretnina ima apartman za goste od 85 m2, uređeni vrt i udaljena je samo 18 minuta od Lorce, gdje se nalaze svi sadržaji.

Ulaz vas vodi izravno u hodnik koji vodi do svake od različitih soba. Sav namještaj i bijela tehnika su uključeni u cijenu.

Dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja su otvorenog tipa, što ovaj veliki prostor čini svijetlim i prozračnim. Potpuno opremljena kuhinja ima granitne radne ploče i mnoštvo ormara za pohranu stvari. Iz kuhinje imamo pristup velikoj smočnici ili smočnici, još jednoj društvenoj prostoriji i pomoćnoj prostoriji.

Iz ovog drugog salona se ulazi u vrt.

Pet spavaćih soba je vrlo prostrano, tri s ugradbenim ormarima, a dvije s vlastitim kupaonicama.

Tu je i apartman za goste od 85 m2 koji je namješten i trenutno se koristi kao obiteljska soba. Ovo je odlično za obiteljska okupljanja za Božić i bilo koje druge prilike. Ova dogradnja je kompletno namještena sa potpuno opremljenom kuhinjom, kaminom.

Eksterijer ove nekretnine je vrlo ugodan s uređenim vrtom. Ima dovoljno prostora za postavljanje vlastitog privatnog bazena. Posjedujemo roštilj s maurskom peći, dvije garaže koje se trenutno koriste kao radionica i skladište. Postoji još jedna zgrada u kojoj se nalazi sanitarni čvor i još jedno spremište za vrtni alat. Ovdje rastu masline, palme i borovi.

Nalazi se u općini Torrealvilla, 18 minuta od centra grada Lorca, 45 minuta od obale zaljeva Mazarron.

Broj katova
1
Izgled
Netipično
Područje
6500 m2
Zaplet
6499 m2
Korisna površina
6405 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
6400 m2
Parkiralište
YES
Posao
9 km
Liječnik
7 km
Kafić
7 km
Restoran
6 km
Bar
6 km
Škola/vrtić
7 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00