Odlična kuća nakon rekonstrukcije, vrhunska cijena, La Pinilla, Španjolska

La Pinilla, Španjolska – ID 10303
92,000 €
Područje 101 m2
Izgled 4+kk
More 19 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam kuću u seoskom stilu, kompletno renoviranu uključujući vodovod i struju. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe, 1 kupaonicu, dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Kuća se nalazi u La Pinilla.

Ova renovirana nekretnina sastoji se od dvije etaže. Dnevni boravak i kuhinja su otvoreni. Kuhinja uključuje veliku ostavu koja je odlična za skladištenje. Imamo i veliku kupaonicu s tušem i paravanom. Imamo spavaću sobu na istom katu. Unutarnje stepenice vode na sljedeći kat.

Na katu se nalaze dvije vrlo prostrane i svijetle spavaće sobe. Dvije sobe komuniciraju jedna s drugom, dajući vam mogućnost da ovaj prostor pretvorite u ured ili vrlo prostranu garderobu.

Lokacija ove nekretnine je u centru La Pinille, tako da ima sve sadržaje i školu u blizini.

La Pinilla nalazi se blizu obale zaljeva Mazarron i samo je deset minuta vožnje do većeg grada Fuente Alamo.

Ovo je tipično španjolsko seosko selo, ali prekrasna obalna odmarališta Puerto de Mazarron, Isla Plana itd... udaljena su nešto više od pola sata, kao i grad Cartagena. Međunarodna zračna luka Murcia je odmah iza ugla, što je čini idealnim mjestom za bazu.

Ukratko, ova nekretnina je izvrsna prilika za ulaganje jer je blizu obale i golf terena. Ako želite živjeti među "lokalcima" u tradicionalnom španjolskom okruženju, onda je ovo savršena nekretnina.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
101 m2
Zaplet
50 m2
Korisna površina
101 m2
Izgrađeno područje
50 m2
Posao
160 m
Liječnik
3 km
Kafić
5 km
Restoran
5 km
Bar
200 m
Škola/vrtić
370 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00