Obiteljska kuća 3 sobe s pogledom na more, s velikom terasom, 300m od mora, Torrevieja, Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 10852
135,260 €
Područje 85 m2
Izgled 3+kk
More 300 m
Stanje Gotovo

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Predstavljamo vam obiteljsku kuću u Torrevieji s pogledom na more, u području Torre del Moro, površine 65 m² s privatnom terasom od 20 m² (prirodni solarij), 300 m od plaže. Ova kuća nudi 2 dvokrevetne spavaće sobe, čajnu kuhinju i 2 kupaonice. Nekretnina je odmah useljiva. Postoji klima uređaj (topla i hladna). U blizini su trgovački centri, medicinski centri, parkovi, supermarketi, dječja igrališta.

Smještena na španjolskoj Costa Blanci, Torrevieja je popularno odredište za odmor zbog sunčanog vremena, prekrasnih plaža i slikovitih šetališta. Grad je poznat po svom mediteranskom šarmu i nudi širok raspon aktivnosti, od opuštanja na plaži do šetnje oko luke. S bogatom kulturnom scenom, izvrsnom gastronomijom i obiljem trgovina i tržnica, Torrevieja nudi živahnu atmosferu za stanovnike i posjetitelje.

Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
85 m2
Zaplet
65 m2
Korisna površina
85 m2
Terasa
20 m2
Balkon
YES
Izgrađeno područje
65 m2
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
170 m
Liječnik
2 km
Kafić
290 m
Restoran
170 m
Bar
170 m
Škola/vrtić
200 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00