Lijepa kuća s garažom, Fuente Alamo, Španjolska

Fuente Alamo, Španjolska – ID 10635
130,000 €
Područje 189 m2
Izgled 4+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo prekrasnu dvojnu seosku kuću, koju je sadašnji vlasnik lijepo uredio, nalazi se na parceli od 200 m2 na jednoj razini s verandom, prednjim vrtom i velikom garažom. Nekretnina ima tri spavaće sobe, dvije kupaonice. Tu je i opremljena kuhinja/blagovaonica koja vodi u dvorište gdje se stepenicama izlazi na privatnu krovnu terasu.

Imanje ima uređen prednji vrt s prekrasnim pogledom na krajolik i planine. Ima prostrani dnevni boravak s kaminom i stropnim ventilatorom. Klima uređaj se po potrebi može lako ugraditi. Kuća će vam pružiti udobnost tijekom cijele godine. Sve ostale prostorije su dostupne iz dnevnog boravka.

Sve tri spavaće sobe imaju ormare, a glavna spavaća soba je svijetla i dobre veličine s ugradbenim ormarima i stropnim ventilatorom. Tu su i dvije kupaonice.

Potpuno opremljena kuhinja opremljena je svim uređajima uključujući hladnjak sa zamrzivačem, pećnicu, mikrovalnu pećnicu, perilicu posuđa i novi plinski bojler. Ima dosta skladišnog prostora te ima izlaz u dvorište i još jedan ulaz u garažu.

Iz dvorišta/terase imamo stepenice koje vode do velike privatne krovne terase, au tijeku je i preuređenje potkrovlja koje ima mnogo potencijala za pretvaranje u jednosobni aneks.

Vrhunac ove kuće je njen šarm. Ima mnogo mogućnosti za stvaranje prekrasne kuće na selu, okružene planinama, poljima i lokalnim divljim životinjama, smještene u četvrti Las Palas, Fuente Alamo.

Ovo je vaša prilika da živite u tipičnom španjolskom ruralnom području zvanom Las Palas, gdje ćete pronaći dobar izbor lokalnih sadržaja, veliki javni bazen koji je udaljen samo 5 minuta hoda od hotela. Veći grad Fuente Alamo udaljen je oko 15 km.

Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 15 minuta od ove vile, a zračna luka Alicante udaljena je otprilike 1 sat.

Prekrasne plaže Sredozemnog mora i prekrasna luka Puerto de Mazarron udaljene su otprilike 24 minute vožnje automobilom, au suprotnom smjeru čekaju vas plaže Mar Menor udaljene otprilike 20 minuta.

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Područje
189 m2
Zaplet
188 m2
Korisna površina
186 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
185 m2
Parkiralište
YES
Posao
280 m
Liječnik
290 m
Kafić
190 m
Restoran
130 m
Bar
130 m
Škola/vrtić
270 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00