Kuća na plaži s fascinantnim pogledom na more, La Azohia, Španjolska

La Azohia, Španjolska – ID 10658
589,900 €
Područje 664 m2
Izgled 4+kk
More 150 m
Stanje Gotovo

Budite prvi na plaži!

Predstavljamo vam izvanrednu vilu na plaži na poželjnoj lokaciji La Azohía, San Ginés! Ova veličanstvena vila od 153 m2 graciozno je smještena na velikodušnoj parceli od 664 m2 i ima 3 spavaće sobe, 2 kupaonice (uključujući 1 en-suite), prostrani dnevni boravak i blagovaonicu s udobnim kaminom, potpuno opremljenu kuhinju i fascinantan pogled na more . Praktična garaža također je dio ovog izvanrednog paketa.

Lokacija ove nekretnine je doista izuzetna i zaslužila je reputaciju jednog od najpoželjnijih područja u općini Mazarrón. San Ginés je poznat po svojoj mirnoj atmosferi i nudi izravan pristup moru i slikovitu šetnicu. Imanje je okruženo prostranim uređenim područjima, zajedno s garažom i puno parkirnih mjesta u stražnjem dijelu. Prednji vrt ima prekrasan pogled na more i izravan pristup plaži i šetalištu. Osim toga, postoji mogućnost dodavanja privatnog bazena kako bi se ovaj raj uz more još više poboljšao.

Pri ulasku u vilu dočekuje vas svijetao i prostran dnevni boravak i blagovaonica sa šarmantnim kaminom i panoramskim pogledom na more i vaš bujni vrt. Dnevni boravak s blagovaonicom neprimjetno se ulijeva u prostranu verandu gdje možete uživati u blagovanju na otvorenom s pogledom na more. Potpuno opremljena kuhinja ima otvoreni lučni prozor prema blagovaonici, što vam omogućuje da uživate u pogledu na bočni vrt dok pripremate obroke.

Kroz prostrani hodnik lako se dolazi do spavaćih soba, a svaka od njih je opremljena ugradbenim ormarima. Sve tri spavaće sobe velikodušne su veličine i imaju stropne ventilatore za dodatnu udobnost. Glavna spavaća soba ima prekrasan pogled na more i vrt te ima luksuznu kupaonicu s tušem. Druga kupaonica je jednako prostrana i opremljena je tušem.

Ne samo da ova nekretnina nudi primamljiv obalni stil života, ona također ima ogroman potencijal za povećanje svoje vrijednosti dodatkom privatnog bazena, što je čini iznimnom prilikom za ulaganje. Njegov vrhunski obalni položaj jamči beskrajne mogućnosti za sunčanje, uživanje na plaži, pa čak i stvaranje prihoda od najma.

La Azohía, gdje se nalazi ovo imanje, poznata je po svojim kristalnim vodama i zadivljujućoj prirodnoj ljepoti, koju ljubitelji ronjenja visoko cijene. Plaže brižno čuva pomno restaurirana kula Svete Jelene, koja je uvrštena u kulturnu baštinu. Ove plaže La Azohía ponosno čuvaju najbolje mediteranske pomorske tradicije. Obližnji restorani mame vaše nepce ukusnim lokalnim morskim delicijama.

Kao što možete vidjeti, sa svojom traženom primorskom lokacijom, ova lokacija predstavlja izvrsnu priliku za stjecanje nekretnine u kojoj ćete uživati u suncu i moru, ili pak pametnu investiciju. Ne propustite ovu priliku da istražite prekrasne plaže Mazarróna s Q-certificiranjem, kao što su Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares i Playa de Rihuete. Uživajte u životu na obali u najboljem izdanju!

Broj katova
1
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
664 m2
Zaplet
665 m2
Korisna površina
153 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Izgrađeno područje
160 m2
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
7 km
Kafić
2 km
Restoran
330 m
Bar
330 m
Škola/vrtić
740 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00