8+1, Investiciona kuća za najam, Puerto de Mazarron, Španjolska

Puerto de Mazarrón, Španjolska – ID 10666
493,000 €
Područje 506 m2
Izgled Netipično
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam impresivnu, potpuno opremljenu vilu na velikodušnoj parceli od 506 m2, samo 500 metara hoda od plaže Bahía. Ova vila na dva kata ima sedam spavaćih soba, tri kupaonice (od kojih dvije imaju vlastitu kupaonicu), dobro opremljenu kuhinju, namjensko spremište za potrepštine za plažu, prostranu garažu u koju mogu stati do tri automobila, dva odvojena dnevna boravka, velika terasa, prostor za roštilj i dovoljno prostora za postavljanje vlastitog privatnog bazena.

Ono što izdvaja ovu nekretninu je besprijekorno stanje i vrhunska kvaliteta gradnje. Svi prozori opremljeni su sigurnosnim rešetkama, a cijela vila uživa u udobnosti klimatizacije s distribucijskim sustavima.

Ulaskom u vilu na prvom katu ulazi se u veliko predvorje koje omogućava pristup svim prostorijama u kući.

Na ovoj etaži pronaći ćete bogato dizajniran i osunčan dnevni boravak s blagovaonicom, dvije spavaće sobe ukrašene ugradbenim ormarima, od kojih se jedna može pohvaliti vlastitom kupaonicom s tušem. Tu je i prostrana, potpuno opremljena kuhinja s blagovaonom i izravnim pristupom vrtu. Na ovoj etaži nalaze se i dvije praktične prostorije s wc-om i stubištem koje vodi na gornju etažu iz koje se također direktno ulazi u prostranu garažu.

Prelaskom na gornji kat, otkrit ćete pet prostranih i svijetlih spavaćih soba, uključujući dvije kupaonice (jedna en-suite), i još jedan dnevni boravak s izlazom na terasu s pogledom na dvorište i pogled na ulicu. Ovaj svestrani prostor lako može poslužiti kao dodatna spavaća soba. Prva spavaća soba na ovoj etaži opremljena je s dva odvojena kreveta i ugradbenim ormarom. Druga spavaća soba nudi krevet za jednu osobu i izlaz na prostranu terasu. Treća spavaća soba je opremljena sa dva odvojena kreveta i ugradbenim ormarom. Nakon četvrte spavaće sobe slijedi glavna spavaća soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom s kadom. Osim toga, na ovoj etaži nalazi se još jedna potpuno opremljena kupaonica s kadom, koja ima prirodnu ventilaciju kroz prozor.

Vanjski prostor je prostran i primamljiv, s namjenskim prostorom za roštilj savršenim za ljetna poslijepodneva i puno prostora ako odlučite postaviti vlastiti bazen.

Garaža je impresivno prostrana i promišljeno podijeljena u nekoliko zona, uključujući parkirno mjesto, skladišni prostor i tehnički prostor. Postoji čak i prostor za igre i obiteljska okupljanja. Sve se to neprimjetno nadovezuje na prostranu terasu koja pruža idealan prostor pod vedrim nebom za kvalitetne obiteljske trenutke i nudi veliku praktičnost pri povratku s plaže.

Značajna prednost ove nekretnine je njezina nenadmašna lokacija, samo nekoliko minuta hoda od netaknute plaže Puerto de Mazarrón i svih lokalnih sadržaja.

Kao što se može vidjeti, ova nekretnina predstavlja izvrsnu priliku za stjecanje pažljivo održavane nekretnine za osobni užitak ili kao mudro ulaganje, s obzirom na blizinu plaže, što je čini atraktivnom perspektivom za iznajmljivanje.

Broj katova
2
Izgled
Netipično
Područje
506 m2
Zaplet
508 m2
Korisna površina
402 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
507 m2
Parkiralište
YES
Posao
110 m
Liječnik
1 km
Kafić
110 m
Restoran
110 m
Bar
150 m
Škola/vrtić
790 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00