6 soba, Maisonette s krovnom terasom i panoramskim pogledom, Estepona, Španjolska

Estepona, Španjolska – ID 10621
318,000 €
Područje 210 m2
Izgled 6+kk
Pod 2/3
More 2 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Počastite se utjelovljenjem profinjenog života u ovom elegantnom 5-sobnom dvoetažnom stanu s panoramskim pogledom na more i planine u zatvorenom i sigurnom kompleksu.

Ulaskom, moderna otvorena kuhinja neprimjetno se ulijeva u prostrani dnevni boravak stvarajući atmosferu modernog luksuza. Velika terasa izvan dnevnog boravka pruža bočni pogled na more i pruža idilično okruženje za roštiljanje, objedovanje na otvorenom ili jednostavno uživanje u ljetnim večerima.

U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe sa zajedničkom modernom kupaonicom, dok glavna spavaća soba na katu impresionira zadivljujućim zasvođenim stropom, vlastitom kupaonicom s duplim umivaonikom i pristupom velikoj natkrivenoj terasi s prekrasnim pogledom na more i planine.

Ostale sobe na ovom katu primjer su svestranosti - elegantan ured s izravnim pristupom terasi i prostorom za opuštanje poput kina, zajedno s luksuznom hidromasažnom kadom i pristupom terasi. Preplavljene prirodnim svjetlom, obje sobe gledaju na terasu i stvaraju atmosferu mira.

Krovna terasa kruni ovo remek-djelo, nudeći savršeno mjesto za sunčanje tijekom dana ili uživanje u vinu pod zvijezdama noću.

Praktičnost se spaja s luksuzom zahvaljujući namjenskom garažnom prostoru i skladišnom prostoru. Nedavna renovacija ističe potpuno novu kuhinju i kupaonicu, svaka opremljena dvostrukim umivaonikom. Ekološki prihvatljive značajke, uključujući solarne ploče, pridonose znatno nižim računima za struju.

Lokacija je najvažnija i ova nekretnina u tome prednjači. Na dohvat ruke Queen's British Grammar School, sadržaji i kratka šetnja od plaže, praktičnost vam je na dohvat ruke. Uronite u savršenu kombinaciju luksuza i udobnosti u ovom jedinstvenom mezonetu. Poboljšajte svoj stil života - zakažite privatni obilazak danas.

Kat
2
Broj katova
3
Izgled
6+kk
Pogled na more
YES
Područje
210 m2
Korisna površina
170 m2
Terasa
YES
Lođa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Restoran
Restoran
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
0 m
Liječnik
70 m
Kafić
120 m
Restoran
0 m
Bar
0 m
Škola/vrtić
0 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00