5+1, Renovirana kuća s bazenom, Tallante, Španjolska

Tallante, Španjolska – ID 10668
285,000 €
Područje 1124 m2
Izgled 5+1
More 20 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih naknada, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljinu, oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redovite preglede nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i renoviranja. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Nudimo vam renoviranu seosku kuću sa zasebnim apartmanom i privatnim bazenom. Imanje se nalazi pored prekrasnog sela Tallante, samo 10 minuta hoda od centra sela, a nalazi se na parceli od 1.125 m2 s dvije kuće. Kuća ima cca 150 m2, 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, a tu je i zaseban stan od cca 68 m2 sa 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom, koji je idealan za iznajmljivanje ili ugošćavanje vaših posjetitelja.

Glavna kuća ima kuhinju, dnevni boravak s blagovaonicom i kaminom, 3 dvokrevetne spavaće sobe, sve s ugradbenim ormarima, a jedna od ovih spavaćih soba ima en-suite kupaonicu. Tu je i dječji kutak s mrežama protiv insekata i potpuno opremljena kupaonica. Osim toga, ova nekretnina je renovirana i ima plastične prozore, kamin s plamenikom na drva, nove kupaonice s prvoklasnom završnom obradom, mreže protiv komaca na svim prozorima, klima uređaj, novi bojler itd.

Apartman se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kompletne kupaonice s tušem i kadom. Ova nekretnina također ima kamin na drva, stropne ventilatore, novo grijanje itd.

Vani se nalazi bazen 8x4m2 sa šankom. Postoji parking za nekoliko vozila izvan ceste. Na stražnjoj strani kuće nalazi se i spremište te cisterna za centralno lož ulje od 600 litara. Ova nekretnina nalazi se u mirnom području sa susjedima u blizini. Ako tražite nešto ruralno i mirno, ali sa svim pogodnostima i želite to vidjeti, slobodno nas kontaktirajte.

Tallante je šarmantno selo smješteno u španjolskoj regiji Murcia, oko 20 km u unutrašnjosti od Sredozemnog mora. Unatoč svom položaju u unutrašnjosti, nudi mirno i autentično španjolsko okruženje. Posjetitelji mogu vidjeti lokalnu arhitekturu uključujući crkvu San Antonio de Padova. Okolna priroda nudi mogućnosti za planinarenje i aktivnosti na otvorenom. Osim toga, Tallante je domaćin kulturnih događanja i umjetničkih izložbi, tako da putnici imaju priliku uroniti u lokalnu kreativnu scenu. Zahvaljujući blizini mora i jedinstvenoj ponudi, Tallante nudi sveobuhvatno španjolsko iskustvo.'

Broj katova
1
Izgled
5+1
Područje
1124 m2
Zaplet
1125 m2
Korisna površina
218 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
150 m2
Parkiralište
YES
Posao
3 km
Liječnik
4 km
Kafić
330 m
Restoran
360 m
Bar
2 km
Škola/vrtić
380 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00