4 sobe, Odlična vila sa tri spavaće sobe i tri kupaonice. Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 10123
154,995 €
Područje 280 m2
Izgled 4+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam kuću sa bazenom i tri spavaće sobe.

Ova izuzetna nekretnina je utočište okrenuto prema istoku s 3 spavaće sobe i 3 kupaonice. Uz promišljene značajke kao što su stropni ventilatori, centralno grijanje na naftu i popločani pod, ova rezidencija se nalazi na parceli koju nije potrebno održavati.

Stojeći na istočnoj parceli s podignutim zidovima i kliznim vratima, šarm posjeda počinje na ulazu. Vrt koji nije potrebno održavati uključuje privatni bazen veličine 6x3m2 okružen umjetnom travom, zajedno s prekrasnim prostorom za opuštanje s roštiljem. Stepenice vode do ulaza u vilu na zaobljenu natkrivenu terasu, prostor s mogućnošću prenamjene u zimski vrt. Nakon prolaza doći ćete do glavnog ulaza.

Već pri ulasku dočekat će vas ugodan dnevni boravak i praktičan ugradbeni ormar odmah iza ulaznih vrata. Prostrani otvoreni dnevni boravak i blagovaonica ukrašeni su kaminom, centralnim grijanjem na ulje i stropnim ventilatorom, koji uživaju u puno prirodnog svjetla. Veliki nadsvođeni prolaz vodi vas do blagovaonice i dalje u bogato opremljenu kuhinju, koja se može pohvaliti bogatom radnom plohom, mnoštvom ormarića za pohranu, sustavom za filtriranje pitke vode i kućanskim aparatima uključujući dodatke. Sustav centralnog grijanja na naftu brine se i za opskrbu toplom vodom. Stražnja vrata vam omogućuju lak pristup vrtu i bazenu.

Dolje se također nalazi spavaća soba s bračnim krevetom, stropnim ventilatorom, radijatorom, ugradbenim ormarima i prostranom kupaonicom s punom kadom, tušem iznad glave, staklenim paravanom i grijanom držačem za ručnike. Još jedna dvokrevetna spavaća soba krasi ovu razinu, zajedno sa stropnim ventilatorom, ugradbenim ormarima i tušem za goste/obiteljskim WC-om.

Na kat se dolazi vanjskim stubištem na koje se dolazi sa stražnje strane kuhinje. Ovdje vas čeka treća spavaća soba sa stropnim ventilatorom, ugradbenim ormarima i kupaonicom s kadom i grijanom šipkom za ručnike. Francuska vrata vode do prostranog solarija na krovu s pogledom koji oduzima dah. Na ovoj terasi nalazi se i ormar za odlaganje stvari.

Vanjski prostor je promišljeno iskorišten i uključuje prilaz koji se nalazi na parceli od 280 m2 i poboljšan je podignutim vrtnim zidovima za dodatnu privatnost. Terasa uz kuhinju idealna je za objedovanje na otvorenom, dok razni prostori za sjedenje nude obilje prostora za uživanje u španjolskom suncu. Podzemni objekt služi kao vrijedan skladišni prostor te je opremljen popločavanjem i električnim instalacijama. Ostatak vrta sa stražnje strane je popločan i pruža idealno utočište od sunca.

Ova se nekretnina nalazi u Camposolu, samo 15 minuta vožnje automobilom od fascinantnih mediteranskih plaža i šarmantne luke Puerto de Mazarron. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je 30 minuta, a zračna luka Alicante otprilike 1 sat vožnje. Prihvatite šarm ove vile i iskoristite priliku da je uredite po svom ukusu.

Broj katova
2
Izgled
4+kk
Područje
280 m2
Zaplet
279 m2
Korisna površina
123 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
125 m2
Parkiralište
YES
Posao
3 km
Liječnik
1 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
540 m
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00