4 sobe, Luksuzna kuća s bazenom i velikim vrtom od 600m2, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 10134
209,995 €
Područje 600 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broj jedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inozemstvu. Naš cilj je na češkom tržištu predstaviti atraktivne nekretnine u inozemstvu. Pođite s nama u Španjolsku i iskoristite našu investicijsku turneju kako biste vidjeli atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku za igranje golfa tijekom cijele godine, zahvaljujući položaju kuće uživat ćete u toplini i neograničenoj mogućnosti igranja golfa iu zimskim mjesecima.

Nudimo vam samostojeću vilu u stilu Cibeles na prodaju u Camposolu. Nalazi se u traženom rezidencijalnom golf naselju i zauzima parcelu površine 600 m2. Ispred se nalaze vrata za vozila s popločanim prilazom i nadstrešnicom za automobil. Sa strane imanja nalazi se bazen koji je okružen popločanim prostorom, što ga čini idealnim mjestom za odmaranje i uživanje u ugodnom vremenu. Preostali vrtovi su lijepi i ne zahtijevaju održavanje, ukrašeni stablima palmi i agruma i posuti šljunkom. Interijer uključuje: Veliki zimski vrt ispred nekretnine, idealan za uživanje na suncu. Prostrani dnevni boravak, uključujući atmosferski kamin i peć na drva, kao i klima uređaj za održavanje ugodne temperature u sobi, te tri prozora omogućuju obilje prirodnog svjetla. U veliku kuhinju/blagovaonicu se ulazi kroz lučni prolaz koji vodi iz dnevnog boravka. Kuhinja je kompletno opremljena: s hladnjakom sa zamrzivačem, pločom za kuhanje i pećnicom, kao i rasvjetom ispod ormarića i sustavom za filtriranje vode. Vrata vode na vanjsku terasu, idealnu za objedovanje na otvorenom. Iz dnevnog boravka vode tri spavaće sobe. To uključuje glavni apartman s klima uređajem i punom kupaonicom te dvije dvokrevetne spavaće sobe. Sve tri sobe imaju ugradbene ormare. Druga obiteljska kupaonica. Solarij na krovu idealno je mjesto za divljenje okolini i pruža prekrasan pogled na krajolik. Posljednje, ali ne manje važno, postolje u visini glave odličan je prostor za pohranu.

Poštovani klijenti, s obzirom na trenutnu situaciju, obilaske provodimo online u obliku prijenosa uživo. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni.

Camposol je idilična četvrt na Costa Calida u Murciji, Španjolska, okružena planinama i prekrasnim pogledom na krajolik, golf terenom i dva trgovačka centra. Područje se može pohvaliti obiljem sadržaja kao što su niz supermarketa, trgovina, veterinara, optičara, frizera, zubara, banaka, poštanskih ureda, barova i restorana uključujući niz kuhinja. Camposol je također udaljen samo 30 minuta vožnje od Nacionalne zračne luke Murcia i 1 sat vožnje od zračne luke Alicante, što ga čini lakim za putovanje kako god želite.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
600 m2
Zaplet
600 m2
Korisna površina
600 m2
Terasa
YES
Bazen
YES
Izgrađeno područje
600 m2
Parkiralište
YES
Posao
3 km
Liječnik
2 km
Kafić
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
Škola/vrtić
6 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00