3 sobe, Šarmantan stan s velikim balkonom, Finestrat, Španjolska

Finestrat, Španjolska – ID 10316
159,000 €
Područje 90 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/4
More 3 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Istražite ovaj izvanredan stan u stilu bungalova koji se nalazi u poželjnoj urbanizaciji Finestrata, samo 10 minuta vožnje od živopisnog grada Benidorma.

Ovaj fantastičan apartman sastoji se od 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, odvojene kuhinje i prostrane terase. Terasa nudi najbolje od oba svijeta: dio je natkriven i pruža savršen prostor za opuštanje, dio je nenatkriven i idealan je za sunčanje, roštiljanje i uživanje u prekrasnom pogledu na more, panoramu Benidorma i okolni krajolik. Ova rezidencija je sunčano i svijetlo utočište koje ima izvrsnu južnu orijentaciju.

Praktičnost je ključna jer stan dolazi s namjenskim površinskim parkirnim mjestom koje pripada nekretnini, kao i pomoćnom prostorijom.

U neposrednoj blizini pronaći ćete obilje sadržaja, uključujući supermarkete Carrefour, Lidl, Mercadona i druge, trgovački centar La Marina, Outlet Corte Inglés, Conforama, Sprinter i Decathlon. Obližnja autocesta AP-7 omogućuje brz i jednostavan pristup i udaljeni ste samo 5 minuta od bolnice Villajoyosa, nevjerojatne plaže La Cala, poznate plaže Torres i drugih slikovitih plaža u Villajoyosi. Živahni grad Benidorm udaljen je samo 10 minuta vožnje automobilom.

Ako ste novi u ovom području, svakako ga vrijedi istražiti. Nakon što pogledate ovaj izniman stan, otkrit ćete priliku koju je jednostavno predobro propustiti. Nemojte se ustručavati zakazati razgledavanje i iskoristite ovu priliku da ovu veličanstvenu rezidenciju učinite svojom. Vaš obalni san čeka!

Kat
2
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
70 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
570 m
Liječnik
990 m
Kafić
530 m
Restoran
830 m
Bar
500 m
Škola/vrtić
150 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00