3 sobe, S velikim vrtom, Camposol, Španjolska

Camposol, Španjolska – ID 10289
105,900 €
Područje 60 m2
Izgled 3+kk
More 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam vilu u stilu Fortuna sa zimskim vrtom u prednjem dijelu nekretnine i dovoljno prostora za ugradnju bazena. Prednost nekretnine je centralno grijanje na naftu i klima uređaj. Ispred posjeda, do kojeg vodi niz stepenica, nalazi se prostran zimski vrt/dnevni boravak i natkrivena prednja terasa idealna za opuštanje i uživanje u mediteranskom stilu života. Ulaskom kroz ulazna vrata naći ćete se u dnevnom boravku koji je opremljen klima uređajem i centralnim grijanjem na lož ulje koje se nalazi u cijelom objektu. Iz dnevnog boravka se ulazi u blagovaonicu u koju se udobno smjestio blagovaonski set. Kuhinja je opremljena bijelom tehnikom, puno ormarića i radnih površina. Kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak su otvoreni, a prostor je podijeljen lukovima. Šank za doručak je uklonjen kako bi se stvorilo više prostora. Vrata sa stražnje strane kuhinje vode u stražnji vrt. Do dvije spavaće sobe možete doći kroz lučni prolaz iz dnevnog boravka. Obje spavaće sobe mogu biti opremljene bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta i imaju vrlo korisne ugradbene ormare. Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s WC-om, umivaonikom i ogledalom. Druga spavaća soba je opremljena klima uređajem. Tu je obiteljska kupaonica koja se sastoji od tuš kabine, WC-a, umivaonika i grijača. Ispred kuće nalazi se pošljunčana površina s biljkama i grmljem te privatni prilaz s drvenim nadstrešnicom za automobil. Tu je i prostor za bazen. Stepenice s bočne strane posjeda vode do velikog solarija na krovu s prekrasnim pogledom na okolne planine. Sa strane imanja nalazi se velika otvorena popločana terasa koja je idealna za uživanje u mediteranskom stilu života ili blagovanje na otvorenom uz sjenicu. Tu je i prostor za sjedenje s drvećem s druge strane vile. Tu je i mali podrum i vanjska ostava. Nekretnina se nalazi u mirnom području u sve popularnijoj stambenoj urbanizaciji Camposol Golf Development, koja ima dva trgovačka centra, oba s raznim lokalnim sadržajima.

Camposol se nalazi samo 15 minuta vožnje automobilom od prekrasnih plaža Sredozemnog mora i prekrasne luke Puerto de Mazarron. Međunarodna zračna luka Murcia (Corvera) udaljena je manje od 30 minuta vožnje i oko sat vremena vožnje do Alicantea.

Broj katova
1
Izgled
3+kk
Područje
60 m2
Zaplet
350 m2
Korisna površina
59 m2
Terasa
YES
Izgrađeno područje
60 m2
Parkiralište
YES
Podrum
YES
Posao
2 km
Liječnik
2 km
Kafić
2 km
Restoran
2 km
Bar
1 km
Škola/vrtić
5 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00