3 sobe, Odličan stan pogodan kao investicija, San Luis de Sabinillas, Španjolska

San Luis de Sabinillas, Španjolska – ID 10299
220,000 €
Područje 94 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam zadivljujući stan s 2 spavaće sobe u prizemlju na plaži s velikom privatnom terasom u srcu Sabinillasa. Uđite u prostranu dnevnu sobu koja lagano prelazi na prostranu terasu i nudi dovoljno mjesta za veliki blagovaonski set i udobnu garnituru za sjedenje u dnevnom boravku. Vlasnik je ovo vanjsko utočište ukrasio nizom cvjetnica koje stvaraju ugodnu osamljenu atmosferu. Kuhinja je zasebna i besprijekorno opremljena modernim aparatima, osiguravajući nesmetano iskustvo objedovanja. Ovaj divan stan sastoji se od dvije dobro opremljene spavaće sobe koje dijele opremljenu obiteljsku kupaonicu s dva umivaonika i umirujućom kadom. Nekretnina se nudi potpuno namještena, uključujući dodatnu pogodnost rezerviranog parkirnog mjesta uključenog u cijenu. Nalazi se u zaštićenom naselju zatvorenog tipa s nadzorom 24/7 i ima izravan pristup slikovitoj šetnici. Uživajte u pogodnostima koje uključuju dva teniska terena, osvježavajući zajednički bazen, dječji bazen i šarmantno igralište. Bujni vrtovi ukrašeni mirnim fontanama i primamljivim klupama pružaju savršeno utočište u sjeni lelujavih palmi. Šetnica se proteže od Buenas Noches do La Chullera i nudi beskrajne mogućnosti za lagane šetnje.

Nedaleko od apartmana nalazi se veliki gradski sportski kompleks s brojnim igralištima za tenis i paddle tenis, grijanim sportskim bazenom, saunom za pomlađivanje i toplicama, dobro opremljenom teretanom i nizom raznolikih sportskih i osvježavajućih satova aerobika za djece i odraslih. Zahvaljujući središnjem položaju, u blizini se nalazi mnoštvo restorana i barova, a preko puta je prostrana trgovina Lidl.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
94 m2
Korisna površina
65 m2
Terasa
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
80 m
Liječnik
50 m
Kafić
50 m
Restoran
0 m
Bar
10 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00