3 sobe, Apartman u odmaralištu s bazenom i pogledom na more, San Luis de Sabinillas, Španjolska

San Luis de Sabinillas, Španjolska – ID 10622
270,000 €
Područje 86 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 300 m
Stanje Gotovo

U ovom prekrasnom apartmanu s prekrasnim pogledom na more možete ući u svijet luksuza i mira. Ova pomno dizajnirana nekretnina savršeno kombinira stil, udobnost i praktičnost kako bi vam ponudila vrhunsko životno iskustvo.

Već pri ulasku dočekuje vas ukusno dizajnirano predsoblje s ugradbenim ormarima za vaše potrebe za skladištenjem. Potpuno opremljena kuhinja san je kulinarskog entuzijasta, a za veću funkcionalnost nadopunjena je praktičnom praonicom rublja.

Srce kuće je prostran i svijetao dnevni boravak s izravnim izlazom na terasu koja oduzima dah. Zamislite sebe kako ispijate svoje omiljeno piće, zadubljeni u knjigu ili upuštajući se u razgovor dok uživate u panoramskom pogledu na more. Ova terasa nije samo produžetak vašeg doma; to je privatna oaza mira.

Apartman ima 2 spavaće sobe i 2 kupaonice, što osigurava dovoljno prostora za opuštanje i privatnost. Jedna od kupaonica ima vlastitu kupaonicu koja će vaš osobni prostor podići na novu razinu udobnosti.

Parkiranje je jednostavno uz namjensko garažno mjesto, što svakodnevni život čini udobnim bez napora. Koristite zajednički bazen za ležerno sunčanje ili osvježavajuće plivanje i uživajte u izravnom pristupu plaži za šetnje morem.

Ljubitelji sporta mogu igrati tenis na licu mjesta. Bujni vrtovi pružaju slikovito okruženje za mirne šetnje, a 24-satni nadzor i sigurnosne kamere osiguravaju vaš mir.

Ova izuzetna nekretnina nije samo dom, to je stil života. Radujte se što ste blizu supermarketa, trgovina, škola, doma zdravlja, ljekarni i prometnih čvorišta - sve pogodnosti koje trebate na dohvat su vam ruke. Iskoristite priliku da živite na ovoj idealnoj lokaciji gdje se luksuz susreće s praktičnošću kako biste stvorili savršeno utočište za svoj svakodnevni život. Poboljšajte svoje životno iskustvo - zakažite obilazak već danas.

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
86 m2
Korisna površina
80 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Bazen
%numerirajte% bazena
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
80 m
Liječnik
50 m
Kafić
50 m
Restoran
0 m
Bar
10 m
Škola/vrtić
140 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00