3 sobe, Apartman samo 200m od mora u mirnoj ulici, Torrevieja Španjolska

Torrevieja, Španjolska – ID 11063
119,990 €
Područje 95 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam sunčan stan udaljen samo 200 metara od mora. Ovo mjesto je idealno ne samo za investiciju već i za vaš ljetni odmor. Apartman nudi prikladnu lokaciju s dostupnošću brojnih usluga u blizini, uključujući restorane, trgovine i supermarkete sa svježim proizvodima iz Španjolske.

Korisne površine 80 m2 i ukupno 95 m2. Ovaj apartman je u vrlo dobrom stanju i nudi dvije spavaće sobe i jednu kupaonicu, što ga čini prikladnim za smještaj parova, obitelji ili grupa prijatelja. Orijentacija prema jugu osigurava obilje sunca i topline tijekom cijelog dana.

Osim toga, ima terasu od 15 m2, koja pruža idealno mjesto za opuštanje i uživanje u prekrasnom okruženju. Kuhinja je u američkom stilu i potpuno opremljena što doprinosi udobnosti stanovanja. Udaljenost od mora je samo 200 metara, što daje mogućnost lakog pristupa plaži i moru.

Porez na ovu nekretninu iznosi 220 € godišnje. Vjerujemo da ovaj sunčan stan nudi ne samo udobnost, već i izuzetnu priliku za investiciju ili opuštajuće ljetne boravke.

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
95 m2
Korisna površina
80 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
440 m
Liječnik
470 m
Kafić
280 m
Restoran
80 m
Bar
60 m
Škola/vrtić
80 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00