3 sobe, Apartman s pogledom na more, Tenerife, Španjolska

Tenerife, Španjolska – ID 10663
495,000 €
Područje 80 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/4
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nevjerojatno utočište na plaži s dvije spavaće sobe - vaš komadić raja

Dobrodošli u ovaj prekrasan dvosoban stan smješten u neposrednoj blizini fascinantne obale. S odličnom lokacijom samo nekoliko metara od živahne šetnice, ova iznimna nekretnina obećava glamurozan obalni stil života i poziva vas na miran i opušten život samo nekoliko koraka od centra grada. Elegantan dizajn otvorenog tlocrta.

Ovaj prekrasan stan ima ugodan otvoreni raspored gdje se kuhinja neprimjetno ulijeva u blagovaonicu i dnevni boravak. Kuhinja odiše šarmom s elementima od pravog drva i potpuno je opremljena nizom modernih uređaja uključujući perilicu posuđa, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalnu pećnicu i staklokeramičku ploču za kuhanje. Dnevni boravak krasi udobna kutna garnitura, dok namjenska blagovaonica i TV kutak pružaju prostor za opuštanje i zabavu. Najveći adut je terasa površine 19 m2 na koju se izlazi i iz dnevnog boravka i iz dvije spavaće sobe. Okupano suncem do večernjih sati, ovo utočište na otvorenom savršeno je za objedovanje na otvorenom i mirno večernje pijuckanje.

Utočište za odmor

Apartman se može pohvaliti s dvije gotovo identične spavaće sobe, svaka ukrašena luksuznim super king size krevetom, noćnim ormarićima, ugradbenim ormarima i stropnim ventilatorima kako bi vam osigurali maksimalnu udobnost. Netaknuta mramorna kupaonica opremljena je elegantnim tušem, WC-om i praktičnom perilicom rublja.

Praktičnost na dohvat ruke

Lokalni sadržaji uključujući supermarkete, barove, restorane i kafiće udaljeni su 5-7 minuta hoda. Položaj apartmana omogućuje šetnju slikovitom šetnicom do središta Puerto de Santiaga, gdje vas čeka obilje drugih restorana, barova, trgovina za izlete i rent-a-car vozila.

Vaš ulaz u snove Tenerifa

Bilo da tražite obiteljsku kuću ili priliku za ulaganje, mi imamo nekretninu vaših snova. Možete biti mirni znajući da će vam naš tim stručnjaka pomoći na svakom koraku. A kada niste na Tenerifima, neka vaša investicija radi za vas kroz iznajmljivanje i upravljanje imovinom.

Kontaktirajte nas danas

Kat
1
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
80 m2
Korisna površina
77 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
80 m
Liječnik
480 m
Kafić
130 m
Restoran
60 m
Bar
80 m
Škola/vrtić
760 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00