1 spavaća soba, Fascinantan stan s terasom s pogledom na more, Tenerife, Španjolska

Tenerife, Španjolska – ID 10324
152,000 €
Područje 55 m2
Izgled 1+kk
Pod 3/3
More 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte utjelovljenje života uz more na Tenerifima gdje vam s ponosom predstavljamo ovaj zadivljujući stan uz plažu u šarmantnom gradu Los Realejos.

Ova prekrasna nekretnina ne samo da nudi mirno i slikovito okruženje, već služi i kao atraktivna prilika za ulaganje. Bilo da tražite novo mjesto koje biste mogli nazvati domom, ovaj stan ima sve.

Uđite unutra i dočekat će vas prostran i promišljeno dizajniran raspored. U apartmanu ćete pronaći dobro opremljenu kupaonicu, modernu kuhinju opremljenu svim potrepštinama, ugodan dnevni boravak koji poziva na opuštanje, udobnu spavaću sobu za miran san i privatnu terasu s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na fascinantan grad. more.

Ovaj obalni dragulj nalazi se u modernoj zgradi koja se može pohvaliti velikim modernim liftovima za vašu udobnost. Bez obzira idete li u svoj stan ili samo uživate u pogodnostima svakodnevnog života, ova dizala dodaju dašak luksuza vašoj svakodnevnoj rutini.

Jedna od izvanrednih značajki ove nekretnine su nevjerojatno niske mjesečne naknade za zajednicu od samo 35 €. Ova pristupačnost osigurava da možete uživati u prednostima dobro održavane zgrade bez trošenja novca.

Tenerife, najveći od španjolskih Kanarskih otoka, zadivljujuće je odredište poznato po raznolikom krajoliku i ugodnoj klimi tijekom cijele godine. Njegov dragulj u kruni, planina Teide, najviši je vrh Španjolske i središnja točka Nacionalnog parka Teide koji se nalazi na popisu svjetske baštine UNESCO-a, gdje posjetitelji mogu istraživati krajolik nalik na mjesec. Tenerife nudi netaknute plaže, uključujući Playa de las Teresitas ukrašenu zlatnim pijeskom. Otok se može pohvaliti bogatom kulturnom baštinom i šarmantnim gradovima poput La Lagune s kolonijalnom arhitekturom. Živahni festivali i uspješna kulinarska scena također doprinose njegovom šarmu. Tenerife su raj za ljubitelje prirode koji nude mogućnosti za planinarenje, vodene sportove i promatranje zvijezda.

Kat
3
Broj katova
3
Izgled
1+kk
Pogled na more
YES
Područje
55 m2
Korisna površina
50 m2
Balkon
YES
Parkiralište
YES
Posao
1 km
Liječnik
950 m
Kafić
520 m
Restoran
370 m
Bar
370 m
Škola/vrtić
470 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00