Biti u prekrasnom primorskom gradu Perea, Solun, Grčka

Perea, Grčka – ID 12218
100,000 €
Područje 64 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Stan površine 64 m2 i 3 kk - dvije spavaće sobe i dnevni boravak s kuhinjom, na odličnoj lokaciji u prioratskom gradu Perea.

Samo 20 km od Soluna, gdje se nalazi aerodrom i sve prednosti velikog grada.

Apartman ima veliku terasu u hladu na kojoj možete uživati u prekrasnim ljetnim večerima.

Smješten samo 8 km od međunarodne zračne luke "MAKEDONIA" i 20 km od centra Soluna, lako je dostupna destinacija za sve posjetitelje. Kombinacija za one koji žele uživati ne samo u dijelu plaže s kristalno čistom plavom vodom, u kombinaciji sa šetnjom Solunom, razgledavanjem Soluna, ribom, morskim plodovima i tradicionalnim jelima te uzom predjela s lokalnim pićem tsipouro i vina ili njihove kave, doslovno na plaži s pogledom na zaljev Thermaikos i grad Solun.

Ako ste zainteresirani za više informacija ili obilazak ove nekretnine, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina obećava unosan povrat vaše investicije i iznimno iskustvo.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
64 m2
Korisna površina
64 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00