Stan s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom u Kalamaria, Paralia Aretsou, Solun

Kalamaria, Grčka – ID 11737
270,000 €
Područje 72 m2
Izgled 3+kk
Pod 3/4
More 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ako ste zainteresirani za više informacija ili obilazak ove nekretnine, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina obećava unosan povrat vaše investicije i iznimno iskustvo.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Smješten samo 150 metara od azurnog Egejskog mora, ovaj zapanjujući stan s 2 spavaće sobe nudi jedinstvenu priliku da iskusite život na obali u traženom području Kalamarije, Paralia Aretsou.

S izdašnom stambenom površinom od 65 četvornih metara i korisnom građevinskom površinom od 72 četvorna metra, ova pažljivo dizajnirana rezidencija pruža savršenu kombinaciju udobnosti i stila. Uživajte u djelomičnom pogledu na more s velikog balkona gdje možete uživati u blagom morskom povjetarcu i upijati mirnu atmosferu.

Interijer je promišljeno raspoređen, uključuje prostrani dnevni boravak neprimjetno povezan s modernom kuhinjom, stvarajući ugodan prostor za opuštanje i zabavu. Dvije udobne spavaće sobe nude privatnost i udobnost, dok elegantna kupaonica dodaje dašak luksuza svakodnevnom životu.

Izvan granica ove šarmantne vile nalazi se prekrasan spoj mira i udobnosti. Unatoč skrovitoj atmosferi, stan je povoljno smješten u blizini osnovne infrastrukture, supermarketa, živahnih barova i autentičnih taverni, osiguravajući da su sve potrepštine nadohvat ruke.

Sama Paralia Aretsou dragulj je grčke obale i poznata je po svojim netaknutim plažama, šarmantnim šetnicama i živahnoj kulturnoj sceni. Bilo da tražite mirno utočište ili stalno prebivalište na ovoj slikovitoj lokaciji, ovaj stan obećava jedinstveno životno iskustvo.

Kat
3
Broj katova
4
Izgled
3+kk
Područje
72 m2
Korisna površina
65 m2
Balkon
YES
Garaža
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00