Ultra moderan 3-sobni stan na prodaju, blizu plaže na mirnoj lokaciji na poluotoku Halkidiki, Grčka

Skala Fourka, Grčka – ID 11698
260,000 €
Područje 84 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/1
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Autentična kvaliteta života uz ovaj ultra moderan dom. To se može pronaći u ovim potpuno novim 2-katnim kućama s 2 spavaće sobe (84 m) s visokokvalitetnim modernim dizajnom i izvrsnim uslugama, wellness i društvenim prostorima, okruženim velikim zelenilom i pogledom na lijepo uređene vrtove.

Dobro osmišljen stambeni razvoj usmjeren na zdrav, aktivan način života usred prirode i rekreacijskih sadržaja u blizini obale na Kasandri u Skala Fourki. U ovom jedinstvenom okruženju spajaju se priroda, morski povjetarac i osjećaj zajedništva.

Sve novoizgrađene rezidencije u zatvorenom naselju imaju prekrasan pogled na more i dolinu. Uz jutarnje i popodnevne terase, možete uživati u svakoj minuti dana u privatnosti vlastite kuće za odmor.

Sa svojim otvorenim tlocrtima, prostranim dnevnim boravcima i pažljivo odabranim prirodnim materijalima i završnim obradama, ove nekretnine pružaju neformalan način življenja koji je idealan za one koji žele živjeti u zajednici za odmor.

Imanje ima brojne prvoklasne sadržaje i još mnogo toga. (400 m od pješčane plaže)

Kat
1
Broj katova
1
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
84 m2
Korisna površina
84 m2
Terasa
YES
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00