Novogradnja 2 sobe, Emperium Beach Residence, luksuz na svakom koraku, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 11584
86,428 €
Područje 51 m2
Izgled 2+kk
Pod 1/6
More 250 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Kvaliteta za dobru cijenu! Novogradnja uz plažu! Nekoliko besplatnih apartmana čeka na vas u šarmantnoj i elegantnoj Emperium Beach Residence u Svaty Vlasu! Kao ekskluzivno zastupstvo investitora nudimo stanove različitih površina i veličina. Konkretni 2-sobni stan nalazi se na prvom katu u zgradi A. Stan broj 215 ukupne je površine 51,94 m2 i korisne površine 43,44 m2, raspored: dnevni boravak sa kuhinjom, spavaća soba, kupaona sa wc-om i balkonom. Cijena ne uključuje namještaj i kuhinju. Rado ćemo pomoći oko namještaja i opreme. Datum odobrenja planiran je za prosinac 2024. Naknada za održavanje 12 €/m2 godišnje. Udaljenost od plaže je 250 metara, svi sadržaji i zabava su na pješačkoj udaljenosti, kao i autobuska stanica za Nesebar i Sunčev breg. Top lokacija!

Predstavljamo vam prekrasan projekt tri zgrade, koje će se graditi u obliku slova U. Dvije nasuprotne zgrade imat će šest katova, srednja će imati dva kata. Moguće je odabrati stan u zgradi A, B ili C.

Kompleks će svojim vlasnicima nuditi vanjski bazen, zone za opuštanje, prostranu zelenu površinu, 24-satno osiguranje, parking i dječje igralište. Doživite luksuz u profinjenom interijeru, popodne na terasi, jednostavno uživajte u čarobnom Emperiumu, trenucima s obitelji i dragim osobama! Za izgradnju ovog kompleksa koriste se prvoklasni materijali poput austrijske Wienerberger keramičke opeke. Stambeni prostori - gipsane žbuke - Röfix, bojane bijelim lateksom. Kupaonice - terakota i fajans pločice. CERESIT ljepila, hidroizolacije, fugne mase. Sanitarna keramika i oprema. Cementni estrih do 8 cm - Röfix, visokokvalitetna terakota. Sobna vrata - luksuzna visokokvalitetna sobna i ulazna vrata od prirodnog furnira, ističu ljepotu i nevjerojatan sjaj prirodnog drva. Plastični prozori - 5 komora, dvostruka stakla s ukrasima koji zrače luksuzom, dvostruko staklo od 32 mm koje se sastoji od 4 mm stakla - Energy vanjsko staklo (4 godišnja doba), dvostruko staklo pruža izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju, boja baltičkog hrasta, 5- sistem komornih profila, sistemska armatura. Izvrsna toplinska i zvučna izolacijska svojstva, otpornost na klimatske promjene, zaštita od UV zračenja, usklađenost sa svim europskim standardima i eko standardima. Koeficijent toplinske vodljivosti K 1,0W / m2 do K 1,3 W / m2. Koeficijent zvučne izolacije 34-45 db. Samo profili Klasa A EN 12608: 2003 Ekstremno dug životni vijek - preko 60 godina. Obložno - izolacijski sustav mineralnom žbukom. Dekorativni arhitektonski elementi na fasadi u kombinaciji s prirodnim kamenom. Fasadna toplinska izolacija BAUMIT, debljina izolacije 80 mm. Žbuka - BAUMIT, Silikatno-silikonska gornja žbuka Visokokvalitetna, mineralna, otporna na vremenske uvjete, vodoodbojna, paropropusna, završna strukturna (silikonska, silikatna, organska) žbuka za fasade. Niska osjetljivost na kontaminaciju (abperl efekt). Otporan na plijesan i gljivice, kiselinu i jaku kišu. U svijetlim bojama koje ne izbjeljuju. 10 godina jamstva kvalitete za cijeli BAUMIT sustav. Surađujemo s uspješnim europskim tvrtkama u industriji dizala. Ugradit će se dizala, svaki kapaciteta 6 putnika, u slučaju nestanka struje dizala će se spuštati na najbliži kat i otvarati vrata, luksuzno uređen interijer.

Inverter klima uređaji za grijanje i hlađenje svakog dnevnog boravka do -25 stupnjeva. Prostori zajedno - kompletna infrastrukturna izgradnja i vertikalno planiranje oko objekta. Unutarnje ulice bit će izvedene od opločnika u boji. Park rasvjeta. Okućnice će biti potpuno zatravljene i uređene drvećem i biljem. Individualni sustavi navodnjavanja koji kombiniraju navodnjavanje kap po kap i raspršivače.

Kontaktirajte nas za više informacija!

Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.

Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.

U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.

Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.

Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastito imanje na moru. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.

Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online turom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Eko staze i čist zrak

Smješten u podnožju Stare planine, Sveti Vlas nudi izuzetne mogućnosti za morski i planinski turizam u isto vrijeme. Prisutnost lječilišta u nedavnoj prošlosti dokazuje da je zrak izuzetno čist i ljekovit. Najljepše je u proljeće, kada se priroda budi za novi život, šuma miriše svježe, ptice pjevaju svoju proljetnu pjesmu, oko vas je zelenilo. Jesen oboji cijelu okolinu bogatom paletom boja.

Eko-staze dio su posebnog projekta Sveti Vlas, čiji je cilj turistima pokazati bogatu kulturno-povijesnu baštinu kao i prekrasne panoramske poglede na zaljev.

Eko staza "Azurna obala" u dužini od cca 5 km. Tranzitno vrijeme je 2-3 sata. Počinje od Svaté Vlas i dolazi do zaštićenog područja "Kalinata". Eko staza je izuzetno lagana i ugodna za hodanje. Pogodan je za sve uzraste.

Veličanstvena balkanska eko staza duga je 8 km, a vrijeme prelaska je oko 4-5 sati. Polazi od turističkog naselja "Elenite", dolazi do fontane Kushu, gdje se nalazi stogodišnji hrast vrste Blagun.

Eko staza Millenium History duga je oko 6 km i traje od 2 do 4 sata, ovisno o fizičkoj spremnosti turista. Počinje od područja "Ayazmoto" i završava u turističkom kompleksu "Kláštery" Vrlo lako savladati za ljude svih dobi.

Vodimo brigu o upravljanju imovinom od A do Ž. Na nas se možete osloniti u svakom pogledu.

Kupnja naš odnos ne prestaje, već tek počinje.

Tim MNM

Kat
1
Broj katova
6
Izgled
2+kk
Područje
51 m2
Korisna površina
43.44 m2
Balkon
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES
Recepcija
Recepcija
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
240 m
Liječnik
720 m
Kafić
350 m
Restoran
170 m
Bar
310 m
Škola/vrtić
700 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00