Emperium Beach Residence, luksuz na svakom koraku, Sveti Vlas

Sveti Vlas, Bugarska – ID 6122
U ovom kompleksu ima još 22 jedinice

Emperium Beach Residence - luksuzni hotel u Svetom Vlasu. Šarmantan i elegantan, "Emperium" Beach Residence još uvijek ima nekoliko apartmana koji čekaju na Vas! Kao ekskluzivno zastupstvo investitora, nudimo stanove različitih veličina u kompleksu Emperium, Sveti Vlas, Bugarska. Predstavljamo vam prekrasan projekt tri zgrade, koje će se graditi u obliku slova U. Dvije nasuprotne zgrade imat će šest katova, srednja će imati dva kata. Postoji mogućnost odabira stana u zgradi A, B ili C. Kompleks će svojim vlasnicima nuditi vanjski bazen, prostore za opuštanje i dječje igralište. Doživite luksuz prekrasnog interijera, popodneva na terasi, jednostavno uživajte u čarobnom Emperiumu, trenucima s obitelji i najdražima! Za izgradnju ovog kompleksa koriste se prvoklasni materijali kao što su: austrijska Wienerberger keramička opeka, u prostorijama - gipsane žbuke - Röfix, bojane bijelim lateksom. Kupaonice - terakota i fajans pločice. CERESIT ljepila, hidroizolacije, fugne mase. Sanitarna keramika i oprema. Cementni estrih do 8 cm - Röfix, visokokvalitetna terakota.
Sobna vrata - luksuzna visokokvalitetna sobna i ulazna vrata od prirodnog furnira, ističu ljepotu i nevjerojatan sjaj prirodnog drva. Plastični prozori, 5 komora, dvostruko staklo s ukrasima koji zrače luksuzom, 32 mm dvostruko staklo koje se sastoji od 4 mm stakla - Energy vanjsko staklo (4 godišnja doba), dvostruko staklo pruža izvrsnu zvučnu i toplinsku izolaciju. Plastični prozori, boja baltički hrast, sistem 5 komornih profila, sistemski okovi. Izvrsna toplinska i zvučna izolacijska svojstva, otpornost na klimatske promjene, zaštita od UV zračenja, usklađenost sa svim europskim standardima i eko standardima. Koeficijent toplinske vodljivosti K 1,0W / m2 do K 1,3 W / m2 Koeficijent zvučne izolacije 34-45 db. Samo profili Klasa A EN 12608: 2003 Ekstremno dug životni vijek - preko 60 godina. Obložno - izolacijski sustav mineralnom žbukom. Dekorativni arhitektonski elementi na fasadi u kombinaciji s prirodnim kamenom. Fasadna toplinska izolacija BAUMIT, debljina izolacije 80 mm. Žbuka - BAUMIT, Silikatno-silikonska gornja žbuka Visokokvalitetna, mineralna, otporna na vremenske uvjete, vodoodbojna, paropropusna, završna strukturna (silikonska, silikatna, organska) žbuka za fasade. Niska osjetljivost na kontaminaciju (abperl efekt). Otporan na plijesan, gljivice i plijesan; kiseline i jake kiše. U svijetlim bojama koje ne izbjeljuju. 10 godina jamstva kvalitete za cijeli BAUMIT sustav.
Surađujemo s uspješnim europskim tvrtkama u industriji dizala. Ugradit će se dizala, svaki kapaciteta 6 putnika, u slučaju nestanka struje dizala će se spuštati na najbliži kat i otvarati vrata, luksuzno uređen interijer.
Inverter klima uređaji za grijanje i hlađenje svakog dnevnog boravka do -25 stupnjeva. Okolni prostori, kompletna infrastrukturna izgrađenost i vertikalno planiranje oko objekta. Unutarnje ulice bit će izvedene od opločnika u boji. Park rasvjeta. Okućnice će biti potpuno zatravljene i uređene drvećem i biljem. Individualni sustavi navodnjavanja koji kombiniraju navodnjavanje kap po kap i raspršivače.
Kontaktirajte nas za više informacija!
Naš najveći ponos su naši zadovoljni kupci.
Uvijek iznova jačamo svoj prestiž i sigurnost stručnim savjetima i razmjenom mišljenja s našim klijentima koji su dugogodišnji korisnici nekretnina koje su uspješno kupili prema planu na obećani datum.
U svakom predmetu koji vodimo, ne samo da brinemo o vama i dajemo stručne savjete, već i dodajemo vrijednost vašem životu i doprinosimo poboljšanju vaše ekonomske situacije, zahvaljujući dobrom ulaganju vašeg novca.
Naša veza ne završava kupnjom, ona tek počinje! Vaši smo susjedi i partneri, i to ne samo za cijelo vrijeme vlasništva odabrane nekretnine.
Zaštitite svoj novac od megainflacije mudrim ulaganjem u vlastito imanje na moru. Cijene u Bugarskoj su JOŠ UVIJEK upola niže u usporedbi s ostalim zemljama EU.
Poštovani klijenti, Živimo u čudnom vremenu u kojem je mnogo toga odstupilo od normalnog posljednjih godina. Ipak, u svakoj lošoj stvari se nađe nešto dobro. Počeli smo puno više koristiti tehnologiju i naučili kako uštedjeti vrijeme i resurse naših klijenata. Danas svatko od nas može pogledati Google View (lokacije i bliža okolica), YouTube (lokacija, najbliže plaže i atrakcije) i Booking (recenzije). Ove tehnologije, u kombinaciji s online obilaskom, pomažu da se vrlo detaljno pogleda određena nekretnina u stvarnom vremenu i iz udobnosti vlastitog kauča. Imamo priliku puno adekvatnije procijeniti prednosti i nedostatke nekretnine. Više se ne moramo brinuti oko fizičkog pregleda i voditi bilješke o svakoj pregledanoj nekretnini. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Možete kupiti svoj apartman iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to već sada po vrlo pristupačnoj cijeni. Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Eko staze i čist zrak

Smješten u podnožju Stare planine, Sveti Vlas nudi izuzetne mogućnosti za morski i planinski turizam u isto vrijeme. Prisutnost lječilišta u nedavnoj prošlosti dokazuje da je zrak izuzetno čist i ljekovit. Najljepše je u proljeće, kada se priroda budi za novi život, šuma miriše svježe, ptice pjevaju svoju proljetnu pjesmu, oko vas je zelenilo. Jesen oboji cijelu okolinu bogatom paletom boja.

Eko-staze dio su posebnog projekta Sveti Vlas, čiji je cilj turistima pokazati bogatu kulturno-povijesnu baštinu kao i prekrasne panoramske poglede na zaljev.

Eko staza "Azurna obala" u dužini od cca 5 km. Tranzitno vrijeme je 2-3 sata. Počinje od Svaté Vlas i dolazi do zaštićenog područja "Kalinata". Eko staza je izuzetno lagana i ugodna za hodanje. Pogodan je za sve uzraste.

Veličanstvena balkanska eko staza duga je 8 km, a vrijeme prelaska je oko 4-5 sati. Polazi od turističkog naselja "Elenite", dolazi do fontane Kushu, gdje se nalazi stogodišnji hrast vrste Blagun.

Eko staza Millenium History duga je oko 6 km i traje od 2 do 4 sata, ovisno o fizičkoj spremnosti turista. Počinje od područja "Ayazmoto" i završava kod turističkog kompleksa "Kláštery". Vrlo je lako prohodan za ljude svih dobi.

Sveti Vlas je prijatan grad u podnožju Stare planine, 4 km od Sunčevog brega. Udaljenost od ovog resorta je stvarno mala. Neće proći dugo i dva će se grada spojiti zahvaljujući gradnji u vrlo posjećenom i popularnom Sunčanom bregu. Lokalitet Sveti Vlas ima relativno zanimljivu povijest, ali s turističkog aspekta svakako još čeka svoj procvat. Odmaralište Sveti Vlas nalazi se otprilike 13 kilometara od grada Nesebara, poznatog kako među turistima tako i među ljubiteljima zanimljivih znamenitosti. Sveti Vlas je mirnije mjesto bez velike mase turista. Plaže su uske i manje gužve nego na Sunčanoj obali.
U mjestu se nalazi nekoliko manjih plaža, pješčanih i šljunčanih. More je ovdje čisto, a ulazi u more su postepeni.
Plaža u Svetom Vlasu je okrenuta prema jugu. Pijesak je sitan, zlatan, ali u okolici ima i romantičnih kamenih plaža. Jedinstven spoj čistog planinskog zraka, morske klime i prekrasne prirode. Ljetne dane karakteriziraju mirna jutra i relativno svježa, nevjerojatno ugodna poslijepodneva. Jedinstvena duga, topla i tiha jesen. Posljednjih nekoliko godina sredinom prosinca bilježe se temperature od 15 stupnjeva. Zima ovdje ne traje duže od mjesec dana. Idealan izbor za korištenje tijekom cijele godine, klima dokazano jako dobro pridonosi ljudskom zdravlju.
Zahvaljujući činjenici da je grad smješten na padini, možete posjetiti šumoviti planinski masiv i ugodno šetati. Cijene su ovdje vrlo povoljne. Ugodno vrijeme u kombinaciji s vlažnim morskim zrakom idealno je za svakoga tko želi uživati u ugodnom odmoru u okruženju koje zasigurno nije toliko napučeno kao Sunshine Coast. Ovim turistima Sveti Vlas nudi ugodnu alternativu.

Jedinice u kompleksu

Novogradnja 2 sobe, Emperium Beach Residence, luksuz na svakom koraku, Sveti Vlas
Atraktivan kompleks Atraktivna lokacija
51 m2
2+kk
1/6
250 m
86,428 €
Šipka vpravo

Jedinice u kompleksu

Budova Patro Apartmán č. Celková plocha Užitná plocha Dispozice Balkon Terasa Cena m2 Celková cena Stav
A 0 101A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 102A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 103A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 104A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 105A 53,38 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 106A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 0 107A 54,94 45,94 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 201A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 202A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 203A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 204A 36,06 30,16 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 205A 34,32 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 206A 36,06 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 207A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 208A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 209A 47,46 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 210A 37,16 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 211A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 1 212A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 1 213A 40,60 33,96 1kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
A 1 214A 40,60 33,96 1kk ne ano ---------- ----------- Volný Rezervovat
A 1 215A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 664 € 86 428 € Volný Rezervovat
A 1 216A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 301A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 302A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 724 € 89 545 € Volný Rezervovat
A 2 303A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 304A 44,42 37,15 1kk ano ne 1 814 € 80 580 € Volný Rezervovat
A 2 305A 45,21 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 306A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 307A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 308A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 309A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ------------ Prodáno
A 2 310A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 311A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 312A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 313A 57,87 48,4 2kk ano ne 1 754 € 101 504 € Volný Rezervovat
A 2 314A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 2 315A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 724 € 102 423 € Volný Rezervovat
A 3 401A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 402A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 403A 51,94 43,44 2kk ano ne 1 754 € 91 103 € Volný Rezervovat
A 3 404A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 3 405A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 406A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 3 407A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 408A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 409A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 410A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 411A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 412A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 413A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 414A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 415A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 3 416A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 501A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 502A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 503A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 504A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 505A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 506A 40,57 33,92 1kk ano ne 1 724 € 69 943 € Volný Rezervovat
A 4 507A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 508A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 509A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 510A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 511A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 512A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 513A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 514A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 515A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 4 516A 59,41 49,69 2kk ano ne 1 815 € 107 829 € Volný Rezervovat
A 5 601A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 602A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 603A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 604A 40,57 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 605A 38,82 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 606A 40,57 32,92 1kk ano ne 1 754 € 71 160 € Volný Rezervovat
A 5 607A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 608A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
A 5 609A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 610A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 611A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 612A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 613A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 614A 57,87 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 615A 51,94 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 5 616A 59,41 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 701A 58,02 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 702A 83,99 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 703A 95,14 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 704A 87,21 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 705A 95,06 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
A 6 706A 62,85 52,56 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 101B 53,88 45,94 2kk ne ano 1 664 € 89 656 € Volný Rezervovat
B 0 102B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 103B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 104B 52,37 44,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 105B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 106B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 0 107B 47,46 40,46 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 201B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 202B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 203B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 204B 39,83 33,96 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 205B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 206B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 207B 36,45 31,08 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 208B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 209B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 210B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 211B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 212B 33,66 28,7 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 213B 35,37 30,16 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 1 214B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 215B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 1 216B 46,55 39,69 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 2 301B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 302B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 303B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 304B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 305B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 306B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 307B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 308B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 309B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 310B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 311B 44,34 37,81 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 312B 43,57 37,15 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 313B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 314B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 2 315B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 401B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 402B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 403B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 404B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 405B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 406B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 407B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 408B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 409B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 410B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 411B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 412B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 413B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 414B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 415B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 3 416B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 501B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 502B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 503B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 504B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 505B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 506B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 507B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 508B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 509B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 510B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 511B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 512B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 513B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 514B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 515B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 4 516B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 601B 58,28 49,69 2kk ano ne ----------- ----------- Zarezervováno
B 5 602B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 603B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 604B 56,77 48,4 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 605B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 606B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 607B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 608B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 609B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 610B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 611B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 612B 38,06 32,45 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 613B 39,78 33,92 1kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 614B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 615B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 5 616B 50,95 43,44 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 701B 52,56 61,65 2kk ne ano ----------- ----------- Prodáno
B 6 702B 93,26 79,5 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 703B 85,56 72,94 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 704B 93,33 79,57 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 705B 82,39 70,24 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
B 6 706B 56,92 48,53 2kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
C 0 101C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0 102C 80,35 67,43 3kk ne ano 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 103C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 0, 1, 2 104C 152,91 128,33 3kk ano ano 2 530 € 386 862 € Volný Rezervovat
C 1 201C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 1 202C 80,35 67,43 3kk ano ne 1 870 € 150 255 € Volný Rezervovat
C 2 301C 81,33 68,26 3kk ano ne 2 310 € 187 872 € Volný Rezervovat
C 2 302C 81,33 68,26 3kk ano ne ----------- ----------- Prodáno
Posao
240 m
Liječnik
720 m
Kafić
350 m
Restoran
170 m
Bar
310 m
Škola/vrtić
700 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00