Luksuzni apartmanski kompleks u Nikitiju, Sitonija - dvoetažni dupleks sa 2 i 3 spavaće sobe.

Nikiti, Grčka – ID 12146
215,000 €
Područje 90 m2
Izgled 3+kk
Pod 2/2
More 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ekskluzivni apartmanski kompleks smješten u živopisnom selu Nikiti, Sitonija, Halkidiki. Stvoren s pažnjom posvećenom detaljima i dizajniran da ponudi neusporedivu udobnost i stil, ovaj kompleks predstavlja rijetku priliku za posjedovanje komadića raja u jednom od najtraženijih odredišta u Grčkoj.

Ključna svojstva:

Elegantan apartmanski kompleks: Ovaj kompleks sastoji se od 36 pomno dizajniranih apartmana raspoređenih na 1 i 2 kata i nudi raznoliku ponudu stambenih prostora koji odgovaraju svakom životnom stilu.

Apartmani u prizemlju: Površine 62 do 66 m2. stambene površine s dodatnih 38 do 74 m2. Ovi apartmani imaju privatni vrt, 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu i prekrasan pogled na bazen. Cijene se kreću od 215.000 do 235.500 eura.

️ Dvoetažni stanovi: S 85 do 92 m2. stambene površine i prostranih 55 m2. balkon/terasu, ovi apartmani nude 3 spavaće sobe, 2 kupaonice i opsežne vanjske stambene prostore, uključujući dva balkona na prvom katu i prostranu terasu s pergolom na drugom katu. Cijene se kreću od 295.000 do 307.500 eura.

Luksuzni sadržaji: Prepustite se vrhunskom opuštanju uz pristup prostranom zajedničkom bazenu, pomno uređenim vrtovima i očaravajućem igralištu, stvarajući idilično okruženje za stanovnike svih dobi.

️ Moderan dizajn: Svaki apartman opremljen je nizom modernih pogodnosti, uključujući klima uređaj u svakoj sobi, kuhinjski i kupaonski namještaj, alarmne sustave, aluminijske okvire, dvostruka stakla, električne rolete i funkcije pametnog doma.

Održiva rješenja: prihvatite zeleni život uz solarno grijanje vode, sustave za automatsko navodnjavanje vrta i energetski učinkovite značajke dizajna kako biste osigurali održiv i ekološki osviješten način života.

Ključne investicijske točke:

⏳ Datum završetka: Ovaj je projekt zakazan za kolovoz 2024. i nudi savršenu priliku da osigurate svoj dom iz snova prije završetka izgradnje.

Ograničena dostupnost: Sa samo 6 preostalih apartmana u ovom ekskluzivnom kompleksu, sada je vrijeme da osigurate svoj komadić raja. No, iz iste renomirane tvrtke dolaze još dva projekta s istim konceptom.

Privatni vrt: Uživajte u luksuzu vlastitog privatnog vrtnog prostora, idealnog za objedovanje na otvorenom, zabavljanje gostiju ili jednostavno opuštanje u zagrljaju prirode.

Opis lokacije: Nikiti se nalazi usred zapanjujuće prirodne ljepote Sitonije i nudi mirno utočište daleko od vreve gradskog života. S netaknutim plažama, kristalno čistim morem i šarmantnom seoskom atmosferom, Nikiti je idealno odredište za one koji traže mir i opuštanje. Povoljno smješteni u blizini lokalnih sadržaja, uključujući trgovine, restorane i kafiće, stanovnici mogu uživati u najboljem od oba svijeta – mirnoj osami i lakom pristupu modernim pogodnostima.

Želite li saznati više? Pošaljite nam poruku ili e-poštu kako bismo razgovarali o dostupnim nekretninama i procesu kupnje.

Kat
2
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Pogled na more
YES
Područje
90 m2
Korisna površina
90 m2
Terasa
YES
Garaža
YES
Bazen
bazeni
Parkiralište
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00