Vila u prestižnom resortu, samo 30 km od zračne luke i Drača, Gjiri Lalzit, Albanija

Gjiri Lalzit, Albanija – ID 7446
830,000 €
Područje 900 m2
Izgled 6+kk
More 150 m
Stanje Gotovo

Jedinstvena prilika u Albaniji! Želite posjedovati nekretninu u prestižnom i bogato opremljenom resortu u blizini zračne luke?

Nudimo vam vilu u novom projektu San Pietro Resort, koji se nalazi u zaljevu Lalesi, 40 km od Tirane, 35 km od zračne luke Rinas i 30 km od grada Drača.

Premium zona: Individualna vila ima ukupnu površinu od 242 m2. U prizemlju se nalazi dnevni boravak s otvorenom kuhinjom i spavaća soba. Na drugom katu su 4 spavaće sobe. Ukupna cijena vile je 830.000 eura, uključujući okućnicu koja varira ovisno o lokaciji vile (600-900 m2) i privatni bazen.

San Pietro, Hotel & Residences, uključuje turističko naselje i hotel kojim će upravljati Melia grupa. Projekt je odabran za izgradnju na području najsjevernijeg dijela samog grada Lalezi zbog zelenila i prirodnih ljepota. To je jedno od najvećih dostignuća ovog projekta, sklad prirode i izgradnje. Arhitekt se fokusirao na ispreplitanje i spajanje prirodnih i arhitektonskih elemenata, realizirao je konstrukciju između drveća i kreirao zelene površine iznad terasa vila u kombinaciji s drvenim pergolama.

Naselje također uključuje zajedničke prostore za zabavu ili usluge (trgovački prostori, dječja igrališta, sportski kutci, bazen i sl.), kao i prostore kao što su ceste, ulazi u prostor i sl. koji zahtijevaju održavanje, čišćenje, rasvjetu, itd. To naravno podrazumijeva i mjesečno plaćanje svakog vlasnika kako bi kompleks uvijek bio održavan iu najboljem mogućem stanju.

U resortu će biti dostupne sljedeće usluge:

- Rezervirana plaža

- Vile će imati kompletnu klimatizaciju (multisplit klima)

- Površina zemljišta će biti u vlasničkom listu

- Sadržaji će biti all inclusive od hotela Melia, financijskih paketa i usluga 24 sata na dan kako bi kupcima pružili privatnost i udobnost.

- Sigurnosne kamere bit će postavljene u svakoj zgradi radi vaše i sigurnosti vaše obitelji.

Više informacija o projektu u RK ili na stranici Mojenemovitostumore.

Broj katova
2
Izgled
6+kk
Područje
900 m2
Zaplet
900 m2
Korisna površina
234 m2
Izgrađeno područje
242 m2
Parkiralište
YES
Posao
4 km
Liječnik
3 km
Kafić
2 km
Restoran
0 m
Bar
890 m
Škola/vrtić
900 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00