Preporuke

Ako se odlučite za kupnju nekretnine u inozemstvu, prvo dobro provjerite tko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa dobro poznajemo lokalna pravila i možemo vam na mjestu osigurati sve usluge. Pročitajte što klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Poštovani, želio bih podijeliti svoje iskustvo s tvrtkom Moje imanje uz more. Kupili smo stan u Albaniji u listopadu 2023. i naš transfer se dogodio u roku od mjesec dana, sve je prošlo glatko i nije bilo nikakvih komplikacija. Također moram pohvaliti gospođu Vasilevu za njenu profesionalnost, strpljenje i spremnost.
Hanka P.
Nedavno sam kupio nekretninu na Mojenemovitostumore.cz i nisam mogao biti zadovoljniji. Njihove usluge su apsolutno izvrsne i profesionalne. Od početka do kraja bili su vrlo susretljivi i voljni pomoći mi kroz svaki korak procesa kupnje. Komunikacija je bila izvrsna, na sva moja pitanja brzo je odgovoreno. Nekretnina koju sam kupio bila je u savršenom stanju kao što sam obećao i cijeli proces primopredaje prošao je glatko. Mogu ih toplo preporučiti svima koji razmišljaju o kupnji nekretnine. Oni su pravi profesionalci koji će se pobrinuti za vaše potrebe i pobrinuti se da sve teče glatko.
Jan D.
Suprug i ja kupili smo nekretninu prije tri mjeseca i potpuno smo zadovoljni svojom odlukom. Drago nam je što smo na kraju odabrali tvrtku Moje novosti u more koja nam je pružila odličnu uslugu i pomogla pronaći idealan dom za našu obitelj. S poštovanjem, Jarmila i Zdeněk
Jarmila P.
Delegat Aleksander je odlična i jako draga osoba. Još jednom hvala cijeloj obitelji. Već se veselimo moru :-).
Alena S.

Unesite recenziju

Bit će nam drago ako podijelite svoje iskustvo o našim uslugama s drugima. Cijenimo svaku povratnu informaciju kako bismo našu uslugu učinili još boljom.

Ako ste zainteresirani za susret s nama, ne ustručavajte se svratiti do našeg ureda, tu smo za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00