Luksuz biti 3+1 na samoj plaži.

Hanioti, Grčka – ID 9160
420,000 €
Područje 70 m2
Izgled 3+1
Pod 1/2
More 10 m
Stanje Gotovo
Pripremili smo luksuznu vilu za prodaju samo nekoliko metara od plaže.
Apartman u prizemlju ima ukupnu površinu od 70 m2 plus prekrasan vanjski dnevni boravak u blizini plaže.
Apartman ima dvije spavaće sobe, modernu kuharsku kuhinju sa
prekrasan dnevni boravak, privatni vrt za boravak na otvorenom 150m2. Moderni be nalazi se uz samo more, u prvom redu do mora sa vlastitim pristupom plaži. Uživajte u čistom moru i pješčanoj plaži udaljenoj samo nekoliko koraka. Grad Hanioti udaljen je oko 10 minuta hoda, a najbliže trgovine su udaljene oko 10 minuta hoda. Vlasnici je prodaju kompletno namještenu i sa svim električnim priključcima tako da je odmah useljiva.

Chaniotis, poznat i kao Hanioti, živahno je ljetovalište s crnogoričnom šumom koja glatko teče u dugu plažu i morske parkove. Turisti idu na jedrenje na dasci i vožnju vodenim skuterom, uživaju u obalnim konobama s pogledom na zalazak sunca koje nude koktele i ribu na žaru ili posjećuju lokalne živahne diskoteke na plaži. Uske ulice prošarane su trgovinama koje prodaju grčke sandale i oslikane pločice na pozadini okrečenih kuća i pravoslavnih crkava kao što je sv. Ivana Zlatoustog s pogledom na Toroneski zaljev.


U potpunosti ćemo osigurati najam, upravljanje, rekonstrukciju, adaptaciju, pomoći ćemo vam sa svime što trebate nakon prijenosa vlasništva.
Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+1
Pogled na more
YES
Područje
70 m2
Korisna površina
70 m2
Terasa
YES
Posao
680 m
Liječnik
3 km
Kafić
770 m
Restoran
670 m
Bar
610 m
Škola/vrtić
1 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00