Prekrasan 3-sobni stan 40 m od pješčane plaže, Fourka, Grčka

Fourka, Grčka – ID 11804
135,000 €
Područje 80 m2
Izgled 3+kk
Pod 1/2
More 40 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Prekrasan apartman vrlo pogodan za djecu, starije osobe i kućne ljubimce u blizini pješčane plaže u uspješnom primorskom gradu Fourka. Kuća nudi 80 četvornih metara stambenog prostora uključujući odličan tlocrt koji uključuje 2 spavaće sobe, tradicionalnu kuhinju, kupaonicu i dnevni boravak. Kuća nudi mali vrt s velikim stablom u hladu do 35 metara. Udaljen je samo 40 metara pješice do pješčane plaže i samo nekoliko koraka do grada sa svim sadržajima. Izgrađeno 2001. godine iu odličnom je stanju idealno za vaš ljetni odmor ili prihod od najma.

Ako ste zainteresirani za više informacija ili obilazak ove nekretnine, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina obećava unosan povrat vaše investicije i iznimno iskustvo.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Fourka je tradicionalno selo u unutrašnjosti s kamenim kućama i kapelicama, uključujući one iz bizantskog doba. Ugodni restorani oko glavnog trga služe makedonska riblja jela. Staze vode do obližnjih četiriju kroz okolna maslinička brda, borove planine i livade, a popularni bar na plaži nudi pogled na planine i skijalište na more.

Kat
1
Broj katova
2
Izgled
3+kk
Područje
80 m2
Korisna površina
80 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00