1 soba u modernom investicijskom projektu s kvalitetom europskih standarda, Drač, Albanija

Durres, Albanija – ID 11050
51,860 €
Područje 48 m2
Izgled 1+kk
Pod 5/5
More 150 m
Stanje U izgradnji

Mojenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentacije, prijevoda, pravne podrške, prijenosa energije i naknadnog plaćanja operativnih pristojbi, do najma uključujući transfere iz zračne luke, prijavu i odjavu gostiju, čišćenje s pranjem i peglanjem posteljine. , oglašavanje na Bookingu i besplatno na web stranici tvrtke, upravljanje i redoviti pregledi nekretnine, vršimo adaptacije prema željama klijenata i naknadne ugradnje. Radimo sve što je našim klijentima potrebno nakon prijenosa vlasništva.

Stan površine 1 sobe. Ukupne površine 48,06 m2. Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.

Predstavljamo vam jedinstven investicijski projekt koji je trenutno u izgradnji s očekivanim završetkom za 13 mjeseci, u Draču, Albanija. Ova impresivna zgrada nudi ukupno 150 stanova. Jedinstvenost ovog projekta ne leži samo u ponudi stanova, već iu sadržajima zgrade. Osim stambenih jedinica, uključuje urede, recepciju, sustav sigurnosnih kamera, garažna mjesta za udobno parkiranje, ljekarnu, kafić i prodajne prostore. Nadstandardnu kvalitetu ovog investicijskog projekta osigurava gradnja po europskim standardima i korištenje visokokvalitetnih materijala.

Investirajte u zemlju u razvoju s vrlo povoljnim uvjetima i Jadranom s prekrasnim plažama poput Hrvatske. Sada je pravo vrijeme. Želite li zaštititi svoje financije od inflacije? Želite li se zabaviti i istovremeno zaraditi? Mi smo češko s.r.o. s dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve registracije, uključujući postprodajne usluge i organizaciju bilo kakvog najma. Slijedimo moto - Naš odnos ne prestaje kupnjom, već tek počinje. Nudit ćemo Vam široku paletu postprodajnih usluga (najam, održavanje, rekonstrukcija...). Naši klijenti nikada ne čekaju u redovima i od nas imaju svu pomoć i informacije koje im trebaju.

Znamo kako raditi s potražnjom i stručno ćemo pronaći vaš stan iz snova za vas! Više sličnih ponuda nekretnina možete pronaći na našim stranicama Mojenemovitostumore.

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
48 m2
Korisna površina
48.06 m2
Balkon
YES
Garaža
YES
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Osiguranje
Osiguranje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Posao
130 m
Liječnik
370 m
Kafić
40 m
Restoran
40 m
Bar
40 m
Škola/vrtić
410 m

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00