Prvi red, nekoliko koraka od plaže, luksuzni dupleks u prekrasnom gradu Mola Kaliva, Grčka

Mola Kaliva, Grčka – ID 11078
810,000 €
Područje 700 m2
Izgled 4+kk
More 10 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Pripremite se za ljepotu života uz more uz ovaj živopisni stan u Mola Kalivi na Halkidikiju - utočište u kojem more postaje produžetak vašeg doma, udaljen samo 10 metara.

Ključna svojstva:

First Sea Line: Dobrodošli svaki dan uz umirujući zagrljaj mora, samo 10 metara od vašeg vrta.

Raj s bazenom: Pretvorite svoju rezidenciju u privatnu obalnu oazu uz mogućnost posebnog bazena.

700 m2 Ograda Sa Vrtom. Privatni pristup plaži.

Uređen interijer: 145 m2. stambene površine na 3 etaže sa 3 kupaonice, 3 spavaće sobe i 3 balkona s otvorenim pogledom na more.

Terasa: Opustite se i uživajte u prekrasnim zalascima sunca sa svoje privatne terase.

Kamin i centralno grijanje: Uživajte u ugodnoj atmosferi tijekom hladnijih večeri i osigurajte udobnost tijekom cijele godine.

Parking: Pogodnost s namjenskim parkirnim mjestom.

Lokalne čari: Istražite obližnje barove na plaži, plažu s plavom zastavom, taverne, barove i supermarket - sve što vam je potrebno udaljeno je samo nekoliko koraka.

Mola Kaliva je malo mirno odmaralište koje se nalazi na jugozapadnoj obali poluotoka Kasandra koje pripada regiji Halkidiki, oko 10 km od odmarališta Fourka. Ljudi koji se žele odmoriti od vreve velikog grada i prenapučenih ljetovališta radije provode svoj odmor ovdje. To je oaza mira, odmora i opuštanja uz more. Mola Kaliva također je postala popularno mjesto za odmor za stanovnike Soluna.

Ako ste zainteresirani za više informacija ili obilazak ove nekretnine, slobodno nas kontaktirajte. Ova nekretnina obećava unosan povrat vaše investicije i iznimno iskustvo.

Mi smo agencija za nekretnine sa dugogodišnjim iskustvom. Stručno i pošteno ćemo vas savjetovati pri odabiru. Pobrinut ćemo se da kupnja Vaše odabrane nekretnine prođe glatko i bezbrižno. Možemo osigurati i osigurati cijeli proces prijenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnog putovanja. Uključujući sve dokumente za prijenos vlasništva, uključujući prijenos energije i sve uknjižbe.

Za još zanimljivih i aktualnih ponuda posjetite naše stranice.

Ekipa Mojenemovitostumore

Broj katova
3
Izgled
4+kk
Pogled na more
YES
Područje
700 m2
Zaplet
700 m2
Korisna površina
145 m2
Terasa
YES
Balkon
YES
Izgrađeno područje
48.3 m2
Parkiralište
YES
Posao
620 m
Liječnik
7 km
Kafić
720 m
Restoran
640 m
Bar
680 m
Škola/vrtić
3 km

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00