2 potpuno renovirana apartmana u centru Soluna

Thessaloniki, Grčka – ID 12145
120,000 €
Područje 33 m2
Izgled 1+kk
Pod 5/5
More 2 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkrijte urbanu sofisticiranost uz ova dva pažljivo renovirana stana smještena u srcu Soluna. Predstavljene od strane naše cijenjene međunarodne agencije za nekretnine, ove rezidencije nude savršenu kombinaciju modernog luksuza, udobnosti i potencijala za ulaganje.

Ključna svojstva:

Dva renovirana stana: Površina 28 m2. i 33 m2, ovi su stanovi potpuno renovirani kako bi ponudili moderne stambene prostore prilagođene zahtjevima modernog stila života.

Cijena 120.000 € za svaki

Vrhunska lokacija: Smješten u živahnom središtu Soluna, stanovnici imaju jednostavan pristup bogatstvu sadržaja, uključujući restorane, kafiće, trgovine i kulturne atrakcije, osiguravajući dinamičan urbani stil života.

️ Prostrani balkoni: Oba apartmana imaju prostrane balkone s roštiljem koji nude panoramski pogled na grad i stvaraju savršeno okruženje za zabavu i opuštanje na otvorenom.

Investicijski potencijal: po cijeni od 105.000 € svaki, ovi stanovi predstavljaju izvrsnu priliku za ulaganje, posebno za one koji razmišljaju o najmu putem Airbnba u jednom od najtraženijih gradova u Grčkoj.

Opis lokacije: Smješteni u užurbanom srcu Soluna, ovi apartmani nude jedinstven pristup živahnoj kulturi, povijesti i životnom stilu grada. Od šarmantnih kafića i modnih butika do povijesnih spomenika i kulturnih znamenitosti, stanovnici mogu uroniti u bogatu tapiseriju urbanog krajolika Soluna. Uz praktičan pristup mrežama javnog prijevoza, uključujući autobuse i metro linije, istraživanje grada i šire je jednostavno

Kat
5
Broj katova
5
Izgled
1+kk
Područje
33 m2
Korisna površina
33 m2
Balkon
YES

Sviđa li vam se ova nekretnina?

Ne ustručavajte se kontaktirati nas

Jeste li zainteresirani za ovu nekretninu, ali još uvijek niste sigurni? Zakažite sastanak s nama u našem uredu i osobno ćemo s vama proći sve detalje.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00